![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| hi tech κανέναν σας ρε παιδιά που να ξέρει πώς θα μπορούσα να έχω κάτι retrive διαγράφεται στο Outlook Express email παρακαλώ. Έχω κάνει μία φορά πριν από αυτό, αλλά δεν μπορεί να remmemeber πώς να το κάνει παρακαλώ. ευχαριστώ. Τέφρα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Να κάνετε πίσω ups; Είμαι υποθέτοντας ότι δεν υπάρχουν, αλλά εγώ θα ρωτήσω έτσι κι αλλιώς.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
mate i havent δεν υποστηρίζεται τίποτα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm. Εάν είναι πιθανόν να διαγραφεί είναι διαγράφεται αν δεν είναι στο φάκελο Trash. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης για να δείτε αν τα μηνύματα εξακολουθούν να υπάρχουν στον σκληρό σας δίσκο.
|
| |||
| |||
| ναι mate αυτό i dont ξέρει πώς να το κάνουμε. Πώς μπορώ να το ελέγξετε |
|
| |||
| |||
| Υπάρχουν προγράμματα που θα το κάνει, αλλά θα πρέπει να τα πληρώσει. Δεν ξέρω κάθε ελεύθερη αυτές: http://recovery-review.com/mail-recovery-tools/
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
εντάξει |
|
| |||
| |||
| Επίσης, δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα οριστικά ανακτήσετε το ταχυδρομείο.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| MS Word & MS Outlook 2007 Διαγραμμένο Button Δεν Εργασίας | TheDihDah | Office Suites & Εφαρμογές | 1 | 7 Ιουν 2009 03:44 |
| Χάσατε τη δυνατότητα να συνδέσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το Outlook Express | Nightowl | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 2 | 7 Φεβ 2009 09:47 |
| Outlook Express / Προβλήματα | mpenney | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 7 | 12 Οκτ 2008 01:51 |
| Outlook Express | Hemul14 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 1 | 26 Νοε 2007 11:01 |
| Χρήση του Outlook Express 1GB + | Yeppi0 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 13 | 15 Αυγ 2007 13:27 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |