![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| היי טק אותך כל החבר 'ה שם יודעים איך אני יכול retrive יש לי משהו שנמחק ב-Outlook Express דוא"ל בבקשה. עשיתי את זה בעבר אבל לא יכול remmemeber איך לעשות את זה בבקשה. תודה. Ash |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם אתם עושים Back UPS? אני לא בהנחה, אבל בכל זאת אני נשאל.
| |||
| |||
| אני לא חבר havent המגובים כלום |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm. אם זה נמחק, זה כנראה נמחק, אלא אם כן הוא נמצא את תיקיית האשפה. אתה היית צריך להשתמש כלשהי של תוכנית ההבראה, כדי לראות אם הדוא"ל עדיין קיים בכונן הקשיח.
|
| |||
| |||
| כן חבר זה מה שאני dont יודע איך לעשות. איך אפשר לבדוק את זה |
|
| |||
| |||
| ישנן תוכניות יעשה את זה אבל אתה צריך לשלם עבורם. אני לא יודע על כל אלו ללא תשלום: http://recovery-review.com/mail-recovery-tools/
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אישור |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| MS-Word & MS-Outlook 2007 נמחקו הלחצנים לא עובד | TheDihDah | חבילות Office & Applications | 1 | 7 יוני 2009 03:44 |
| אבידה היכולת דוא"ל באמצעות קשרים עם Outlook Express | Nightowl | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 2 | 7 פברואר 2009 09:47 |
| ב-Outlook Express / בעיות | mpenney | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 7 | 12th אוקטובר 2008 01:51 |
| ב-Outlook Express | Hemul14 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | 26 נובמבר 2007 11:01 |
| השימוש ב-Outlook Express 1GB + | Yeppi0 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 13 | ה -15 לאוגוסט 2007 13:27 |
| שרשרת כלים | |
| |