![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi bet jus Technika vaikinai ten žino, kaip aš galėčiau retrive ką turiu išbraukti "Outlook Express" elektroninio pašto prašom. Aš padariau, šį kartą prieš bet negali remmemeber kaip tai padaryti, prašom. ačiū. Pelenai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar manote, kad atgal UPS? I'm darant prielaidą, kad ne, bet aš paklausti vistiek.
| |||
| |||
| Citata:
Nr mate i havent paremti ką |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm. Jei jis išbraukiamas jis tikriausiai ištrinti, nebent ji yra Jūsų krepšelis katalogą. Jums reikės naudotis kai susigrąžinimo programos rūšiuoti, ar laiškus vis dar egzistuoja kietajame diske.
|
| |||
| |||
| Taip mate tai kas i dont know how to do. Kaip patikrinti, ar ši |
|
| |||
| |||
| Yra programos, kad tai padaryti, bet jūs turėsite sumokėti už jas. Nežinau, bet tie laisvai: http://recovery-review.com/mail-recovery-tools/
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Citata:
gerai |
|
| |||
| |||
| Taip pat nėra jokios garantijos, kad jie bus galutinai priimti paštu.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| MS Word ir MS Outlook 2007 Ištrinta mygtukas neveikia | TheDihDah | Office Suites & Applications | 1 | 7 birželis 2009 03:44 |
| Pamiršote gebėjimas paštu per ryšius su Outlook Express | Nightowl | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 2 | 7 vasaris 2009 09:47 |
| Outlook Express / Problemos | mpenney | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 7 | 12 spalis 2008 01:51 |
| Outlook Express | Hemul14 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | Lapkritis 26, 2007 11:01 |
| Outlook Express naudojimas 1GB + | Yeppi0 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 13 | Rugpjūtis 15, 2007 13:27 |
| Temos įrankiai | |
| |