![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хи тецх ко од вас момци вани знам како бих могао нешто ретриве сам избрисана е-поште у програму Оутлоок Експресс молим. ЈА имати испуњавања данашји пут пре, али не може реммемебер како да га молим те. хвала. Асх |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| До ыоу маке бацк уп? Им 'претпостављив не, али свеједно ћу питати.
| |||
| |||
| Куоте:
нема мате и лука подлогом ништа |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хммм. Ако је избрисан је вероватно избрисана, осим ако је у вашем Обриши фолдер. Ти би требало да користе неку врсту санациони програм да види да ли је е-порука и даље постоји на вашем тврдом диску.
|
| |||
| |||
| ыес другарица је то оно што ја донт знати како да то урадите. Како могу проверити, ово |
|
| |||
| |||
| Постоје програми који ће то учинити, али ћете морати да плате за њих. Не знам за било који фрее оне: хттп://рецоверы-ревиеу.цом/маил-рецоверы-тоолс/
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Куоте:
у реду |
|
| |||
| |||
|
__________________ сервергуы |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| МС Уорд и МС Оутлоок 2007 Обрисано Дугме Нот Уоркинг | ТхеДихДах | Оффице & Апплицатионс | 1 | 7. јуна 2009 03:44 |
| Заборавили сте могућност е-поште путем везе са Оутлоок Експресс | Нигхтоул | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 2 | 7 фебруар 2009 09:47 |
| Оутлоок Експресс / Проблеми | мпеннеы | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 7 | 12 октобар 2008 01:51 |
| Оутлоок Експресс | Хемул14 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 1 | 26 новембар 2007 11:01 |
| Оутлоок Експресс Коришћење + 1ГБ | Ыеппи0 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 13 | 15 аугуст 2007 13:27 |
| Тхреад Тоолс | |
| |