![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám Outlook Express 6 a Windows XP. Pokud půjdu k tisku mé e-maily nebudou tisknout, ale já si toto chybové hlášení níže v krabici. Line 2253 char 1 nespecifikovaný zprávy Kód 0 URL res: / / ieframe.dll / preview.js Chcete pokračovat scrips běží na této stránce. Nejsem obeznámen s dotazem, co tam tak bych ocenit pomoc při nápravě tohoto. Thanks in advance Sparky 5 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Za prvé, můžete tisknout z standardní dokument nebo webovou stránku?
|
| |||
| |||
| Ano mohu tisknout z aplikace Word a další. Omlouváme se za zpoždění, ale dostal zpět domů |
|
| |||
| |||
| Takže když dostanete varování, a ptal se, zda chcete, aby i nadále provozovat skripty - co se stane, když kliknete ano?
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Kdybych klikněte ano nebo ne je v tom rozdíl je ještě nebude tisknout. Mám to blízko, že kliknete na políčko x v horním rohu. Nicméně, když jsem klikněte ano nebo ne to zdůraznit v e-mailu v poli. Díky za pomoc ven. Ken |
|
| |||
| |||
| Olá amigo, Estou com mesmo problema com meu Outlook 2003. Ps conseguiu resolver esse problema ne Express? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím, že to jen řekl, že má stejný problemo
| |||
| |||
| Mám přesně stejný problém a stále stejný přesnou chybovou zprávu jako Sparkey5. Líbilo se někdy něco vyřešil? Díky. |