![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω το Outlook Express 6 και Windows XP. Αν πάω για να εκτυπώσετε τα email μου δεν θα το κάνω, αλλά εκτύπωση λάβετε αυτό το μήνυμα λάθους κάτω σε ένα κουτί. Line 2253 char 1 απροσδιόριστο μήνυμα Κώδικας 0 URL res: / / Ieframe.dll / preview.js Θέλετε να συνεχιστεί η εκτέλεση scrips σε αυτή τη σελίδα. Δεν είμαι εξοικειωμένος με αυτό που υπάρχει ζητώντας έτσι θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια σε αυτή την διόρθωση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Sparky 5 |
|
| |||
| |||
| Πρώτα από, μπορείτε να εκτυπώσετε από ένα τυποποιημένο έγγραφο ή μια ιστοσελίδα;
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ναι μπορώ να εκτυπώσετε από τη λέξη πρόγραμμα και άλλοι. Συγγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά μόλις πήρε πίσω στο σπίτι |
|
| |||
| |||
| Έτσι, όταν θα έχετε την προειδοποίηση, ζητώντας, αν θέλετε να συνεχίσετε τη λειτουργία της γραφής - τι συμβαίνει όταν κάνετε κλικ ναι;
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Αν κάνω κλικ ΝΑΙ ή ΟΧΙ δεν θα έχει καμία διαφορά δεν θα εξακολουθεί να εκτυπώσετε. Έχω να κλείσει θέση, κάνοντας κλικ σε x στο πάνω δεξιά. Ωστόσο, όταν κάνω κλικ ναι »ή« δεν κάνει τονίσει το email του στο κουτί. Ευχαριστούμε για τη βοήθειά out. Ken |
|
| |||
| |||
| Olá amigo, Αισθάνομαι com mesmo com problema προοπτικές meu 2003. Vc conseguiu resolver esse problema δεν Express; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νομίζω ότι ακριβώς λέγοντας ότι έχει την ίδια problemo
| |||
| |||
| Έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και να πάρει το ίδιο ακριβές μήνυμα λάθους ως Sparkey5. Μήπως τίποτα ποτέ να λυθεί; Ευχαριστώ. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook υπεισέλθω σε spam | alyann | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 8 Ιουν 2009 15:12 |
| Εξαφάνιση Emails (δημιουργία) στο Outlook 2007 | hansm14 | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 3η Ιουν 2009 02:12 |
| Γιατί οι απαντήσεις μου να επανέλθω Outlook Emails ΧΩΡΙΣ Μορφοποίηση; | delboy | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 1 | 23 Φεβ 2009 09:35 |
| Epson εκτυπωτή μου δεν θα τα email εκτύπωση | foss555 | Digital Imaging & Printers | 2 | 22 Δεκ. 2007 13:17 |
| Δεν δυνατές συνδέσεις για να ανοίξει Web μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook 2003 | 1199mac | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 5 | 20 Δεκ. 2007 03:58 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |