![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam u programu Outlook Express 6 i Windows XP. Ako odem u print moj e-mail poruka neće ispisati, ali JA dont dobili ovu poruku o pogrešci u nastavku u kutiji. Linija 2253 pougljiti 1 nedefinirana poruku Code 0 URL res: / / ieframe.dll / preview.js Želite li nastaviti s prikazivanjem scrips na ovoj stranici. Nisam upoznat s tim što postoji, tražeći tako bih zahvalan za bilo koji pomoć u ispravljanje ove. Hvala unaprijed Sparky 5 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prije svega, možete li ispisivati iz standardnog dokumenta ili web stranice?
|
| |||
| |||
| Da ne mogu ispisati iz teksta programa i drugi. Ispričavamo se zbog kašnjenja, ali je dobio natrag naslovnica |
|
| |||
| |||
| Pa kad bi dobili upozorenje, molba ukoliko ištanje to nastaviti prikazivati u skripti - što se događa kada kliknete yes?
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ako ja klik da ili ne to ne predstavlja nikakvu razliku u još uvijek neće ispisati. Ja sam za zatvaranje kutija klikom na x u gornjem desnom. Međutim kad sam kliknuti da ili ne on ne istakne u poruci e-pošte u okvir. Hvala za pomoć out. Ken |
|
| |||
| |||
| Olá amigo, Estou com mesmo problematičan com meu Outlook 2003. Vc conseguiu esse rješavač problema nema Express? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mislim da je on samo rekao da ima istu problemo
| |||
| |||
| Ja sam vlasništvo jednak točan problem i uzimajući jednak točan greška poruke kao Sparkey5. Jeste li ikada dobiti išta riješiti? Hvala. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Sve poruke e-pošte Outlooka u toku spama | alyann | Office & Applications | 0 | 8. lipnja 2009 15:12 |
| E-nestaju (stvoriti) u programu Outlook 2007 | hansm14 | Office & Applications | 0 | 3. lipnja 2009 02:12 |
| Zašto Odgovori na Moj Outlook E-vrachaju Bez Formatiranje? | delboy | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 23. veljača 2009 09:35 |
| Moj Epson pisač neće print e-mail poruka | foss555 | Digital Imaging & Pisači | 2 | 22. prosinac 2007 13:17 |
| Nije poss otvoriti Web linkovi putem e-pošte u programu Outlook 2003 | 1199mac | Email, VoIP & IM Razgovor | 5 | 20. prosinac 2007 03:58 |
| Thread Tools | |
| |