![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| יש לי Outlook Express 6 ו-Windows XP. אם אני הולך להדפיס את דוא"ל הם לא להדפיס אבל אני כן מקבל את הודעת השגיאה להלן בתיבה. קו 2253 תה 1 לא צוינה הודעה קוד 0 כתובת res: / / ieframe.dll / preview.js האם ברצונך להמשיך להפעיל scrips בדף זה. אני לא מכיר את מה שיש לשאול אז הייתי מעריך את כל העזרה של תיקון זה. תודה מראש 5 ספארקי |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ראשית, אתה יכול להדפיס מסמך מ רגיל, או אתר אינטרנט?
|
| |||
| |||
| כן, אני יכול להדפיס מ-Word תוכנית ואחרים. אנו מתנצלים על העיכוב, אבל רק צריך לחזור הביתה |
|
| |||
| |||
| אז מתי אתה מקבל את האזהרה, שואלים אם אתה רוצה להמשיך להפעיל את הסקריפטים - מה קורה כאשר אתה לוחץ על כן?
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| אם אני לחץ על כן או לא זה לא משנה זה עדיין לא הודפס. אני צריך לסגור את התיבה על ידי לחיצה על x בבית הימנית העליונה. עם זאת, כאשר אני לחץ על כן או לא עושה את זה להדגיש את הדוא"ל של התיבה ב. תודה שעזרת החוצה. קן |
|
| |||
| |||
| אמיגו Olá, Estou mesmo com problema com meu Outlook 2003. VC conseguiu Resolver esse problema אין אקספרס? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני חושב שהוא רק אומר שיש לו באותו problemo
| |||
| |||
| אני נתקל באותה הבעיה המדויקת ואת מקבל את הודעת השגיאה המדויק אותו כמו Sparkey5. האם משהו אי פעם נפתרה? תודה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הכל נכנס ב-Outlook דוא"ל זבל | alyann | חבילות Office & Applications | 0 | 8 יוני 2009 15:12 |
| להעלם הודעות דוא"ל (צור) ב-Outlook 2007 | hansm14 | חבילות Office & Applications | 0 | 3rd יוני 2009 02:12 |
| למה תגובות ל-Outlook הודעות הדוא"ל שלי תחזור בלי עיצוב? | delboy | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | 23 פבר 2009 09:35 |
| מדפסת Epson שלי לא להדפיס הודעות דוא"ל | foss555 | Digital Imaging & מדפסות | 2 | 22 דצמבר 2007 13:17 |
| לא poss לפתוח קישורים באמצעות דואר אלקטרוני ב-Outlook 2003 | 1199mac | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 5 | 20 דצמבר 2007 03:58 |
| שרשרת כלים | |
| |