![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu Outlook Express 6 "ir" Windows XP ". Jeigu aš einu į savo elektroninį paštą spausdinimui jie negali spausdinti, bet man gauti šį klaidos pranešimą dėžutėje. Line 2.253 CHAR 1 nepatikslinta žinutę Kodas 0 Url res: / / ieframe.dll / preview.js Ar norite toliau rodyti scrips šiame puslapyje. Aš nesu susipažinęs su tuo, ką ten prašo, kad būčiau dėkingas, bet pataisyti tai padės. Thanks in advance Sparky 5 |
|
| |||
| |||
| Pirmiausia, ar galite spausdinti iš tipinio dokumento, ar tinklalapį?
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Taip galiu atsispausdinti iš programos Word programa ir kt. Atsiprašau už vėlavimą, bet tik grįžo namo |
|
| |||
| |||
| Taigi, kai gaunate perspėjimą, kuriame klausiama, ar norite toliau vykdyti scenarijus - kas atsitinka, kai spustelėsite Taip?
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Jei aš spustelėkite Taip arba ne tai nėra jokio skirtumo, ji vis dar nėra spausdinti. Turiu uždaryti langą x paspaudę ant viršuje dešinėje. Tačiau kai aš spustelėkite Taip arba ne ji pabrėžti elektroninio pašto adresą į laukelį. Dėkojame už jūsų pagalbą. Ken |
|
| |||
| |||
| Olá Amigo, Estou com mesmo problema com meu Outlook 2003. Vc conseguiu resolver esse problema nėra Express? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manau, jis tiesiog pasakė jis pats problemo
| |||
| |||
| Turiu tą pačią problemą, tikslus ir gauti paties tikslų klaidos pranešimą, kaip Sparkey5. Ar kas nors kada nors išspręsti? Ačiū. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Visi el Outlook vyksta į spam | alyann | Office Suites & Applications | 0 | 8 birželis 2009 15:12 |
| Nykstantis laiškus (kurti) Outlook 2007 | hansm14 | Office Suites & Applications | 0 | 3 birželis 2009 02:12 |
| Kodėl Atsakymai į Mano el Outlook Come Back be formatavimo? | delboy | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | 23 vasaris 2009 09:35 |
| Mano spausdintuvas Epson nebus Spausdinti pranešimus | foss555 | Digital Imaging & Printers | 2 | 22 gruodis 2007 13:17 |
| Ne Poss atidaryti žiniatinklio nuorodos per laiškus "Outlook 2003" | 1199mac | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 5 | 20 gruodis 2007 03:58 |
| Temos įrankiai | |
| |