![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Man Outlook Express 6 un Windows XP. Ja es dodos drukāt manu e-pasta viņiem nebūs drukāt, bet man saņemt šo kļūdas paziņojumu zemāk in box. Line 2.253 char 1 unspecified ziņu Kods 0 URL res: / / ieframe.dll / preview.js Vai vēlaties turpināt darboties scrips šajā lapā. Es neesmu iepazinies ar to, ko tur prasa, lai es varētu appreciate any help, novēršot to. Thanks in advance Sparky 5 |
|
| |||
| |||
| First off, jūs varat izdrukāt no standarta dokumentu, vai mājas lapā?
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Jā, es varētu izdrukāt no vārdiem programmas un citi. Atvainojiet par kavēšanos, bet tikko atgriezos mājās |
|
| |||
| |||
| Tātad, ja jums brīdinājumu, jautā, ja vēlaties turpināt darboties skriptu - kas notiek, kad jūs noklikšķiniet uz Jā?
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ja es noklikšķiniet uz Jā vai Nē nav nekādas starpības, tā vēl nebūs print. Man ir cieši lodziņā noklikšķinot uz x augšējā labajā pusē. Taču, kad es uz jā vai nē tas uzsver e-pasta lodziņā. Paldies par palīdzību out. Ken |
|
| |||
| |||
| Olá amigo, Estou com mesmo problema com meu Outlook 2003. Mk conseguiu resolver esse problema nē Express? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es domāju, ka viņš vienkārši sakot, viņš ir pats problemo
| |||
| |||
| Man ir pats precīzu problēmu, un kļūst pats precīzu kļūdas ziņojumu kā Sparkey5. Vai kaut kas kādreiz nokļūt atrisināta? Pateicība. |
![]() |
|
| Bookmarks |