![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam Outlook Express 6 i Windows XP. Jeśli pójdę do wydruku moje e-maile nie będą drukować, ale ja się ten komunikat o błędzie poniżej w polu. Line 2253 char 1 niespecyfikowany wiadomość Kod 0 URL res: / / ieframe.dll / preview.js Czy chcesz kontynuować uruchamianie scrips na tej stronie. Nie jestem zaznajomiony z zapytaniem, co tam tak będę docenią każdą pomoc w tym sprostowanie. Thanks in advance Sparky 5 |
|
| |||
| |||
| Po pierwsze, można drukować z standardowego dokumentu lub strony internetowej?
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Tak, można drukować z programu Word i innych. Przepraszamy za opóźnienie, ale dostał tylko powrót do domu |
|
| |||
| |||
| Dlatego, gdy pojawi się ostrzeżenie, zapytaniem, czy chcesz kontynuować uruchamianie skryptów - co się dzieje po kliknięciu tak?
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Jeśli kliknij tak lub nie to nie ma znaczenia, to nadal nie drukuje. Muszę zamknąć pole, klikając na X w prawym górnym rogu. Jednak po kliknięciu tak lub nie to podkreślić w e-mail w polu. Dziękujemy za pomoc obecnie. Ken |
|
| |||
| |||
| Olá przyjaciela, Traf mesmo problema com meu Outlook 2003. Vc conseguiu resolver esse problema no Express? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myślę, że tylko mówiąc, że ma ten sam problemo
| |||
| |||
| Mam dokładnie taki sam problem i coraz dokładnie taki sam błąd jak Sparkey5. Czy cokolwiek kiedykolwiek został rozwiązany? Dzięki. |
![]() |
|
| Zakładki |