![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am Outlook Express 6 şi Windows XP. Dacă mă duc să-mi e-mail-uri de imprimare nu vor imprima, dar nu am primi acest mesaj de eroare de mai jos într-o cutie. Linia 2253 caracter 1 nespecificate mesaj Cod 0 URL-ul res: / / ieframe.dll / preview.js Vrei să continue să ruleze scrips pe această pagină. Eu nu sunt la curent cu ceea ce se cere acest lucru, aş aprecia orice ajutor pentru a corecta acest lucru. Mulţumesc în avans Sparky 5 |
|
| |||
| |||
| Pentru început, puteţi imprima dintr-un document standard, sau o pagina?
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Da Nu pot imprima de la cuvântul de program şi altele. Ne cerem scuze pentru întârziere, dar chiar s-au întors acasă |
|
| |||
| |||
| Deci, în momentul în care vă de avertisment, solicitând, dacă doriţi să continue să ruleze script-urile - ceea ce se întâmplă atunci când faceţi clic pe Da?
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Dacă îmi faceţi clic pe Da sau Nu-l face nici o diferenţă este încă nu se va imprima. Am pentru a închide caseta de printr-un clic pe x la dreapta-sus. Cu toate acestea, atunci când fac clic pe Da sau Nu-l are în evidenţă, în e-mail în căsuţa. Multumesc pentru ajutor. Ken |
|
| |||
| |||
| amigo Olá, Com. Estou mesmo problemÄÉ meu Outlook 2003. Vc conseguiu resolver esse problema nu Express? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cred că El spune doar el are aceeaşi problemo
| |||
| |||
| I sînt care au aceeaşi problemă exactă şi obţinerea acelaşi mesaj de eroare exact ca Sparkey5. Ai ceva vreodata sa rezolvat? Mulţumesc. |