![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám Outlook Express 6 a Windows XP. Ak pôjdem k tlači mojej e-maily nebudú tlačiť, ale já si toto chybové hlásenie nižšie v krabici. Line 2253 char 1 nešpecifikovaná správy Kód 0 URL res: / / ieframe.dll / preview.js Chcete pokračovať scrips beží na tejto stránke. Nejsem obeznámen s otázkou, čo tam tak bych oceniť pomoc pri náprave tohto. Thanks in advance Sparky 5 |
|
| |||
| |||
| Po prvé, môžete tlačiť z štandardný dokument alebo webovú stránku?
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Áno môžem tlačiť z programu Word a ďalšie. Ospravedlňujeme sa za meškanie, ale dostal späť domov |
|
| |||
| |||
| Takže keď dostanete varovania, a pýtal sa, či chcete, aby aj naďalej prevádzkovať skriptovaním - čo sa stane, keď kliknete áno?
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Kdybych kliknite áno alebo nie je v tom rozdiel je ešte nebude tlačiť. Mám to blízko, že kliknete na políčko x v hornom rohu. Avšak, keď som kliknite áno alebo nie to zdôrazniť v e-mailu v poli. Vďaka za pomoc von. Ken |
|
| |||
| |||
| Olá amigo, Estou com mesmo problema com meu Outlook 2003. Ps conseguiu resolver esse problema ne Express? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím, že to len povedal, že má rovnaký problemo
| |||
| |||
| Mám presne rovnaký problém a stále rovnaký presnú chybovú správu ako Sparkey5. Páčilo sa niekedy niečo vyriešil? Vďaka. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Všetky Outlook emaily ísť do spam | alyann | Office & Aplikácie | 0 | 8 júna 2009 15:12 |
| Emaily miznú (vytvárajú) v programe Outlook 2007 | hansm14 | Office & Aplikácie | 0 | 3. júna 2009 02:12 |
| Prečo Odpovede na môj Outlook Emaily Come Back bez formátovania? | delboy | Email, VoIP & IM Diskusia | 1 | 23. februára 2009 09:35 |
| Moja Epson tlačiareň nebude tlačiť e-maily | foss555 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 22. december 2007 13:17 |
| Nie poss otvoríte webové odkazy prostredníctvom e-mailov v programe Outlook 2003 | 1199mac | Email, VoIP & IM Diskusia | 5 | 20. december 2007 03:58 |
| Thread Tools | |
| |