![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене Outlook Express 6 і Windows XP. Якщо я йду на друк мого листа вони не друкують, але я отримати це повідомлення про помилку нижче в коробці. Line 2253 Чар 1 Не вказано повідомлення Код 0 URL RES: / / Ieframe.dll / preview.js Ви хочете продовжити виконання скриптів на даній сторінці. Я не знайомий з тим, що там просять, щоб я ціную будь-яку допомогу у виправленні цього. Спасибо заранее Sparky 5 |
|
| |||
| |||
| По-перше, ви можете друкувати зі стандартного документа або веб-сторінку?
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Так, я можу роздрукувати з програми слова та інші. Вибачте за затримку, але щойно повернулися додому |
|
| |||
| |||
| Отже, коли ви отримаєте попередження, з проханням, якщо Ви хочете продовжити запуск сценарію - що станеться, коли ви натискаєте кнопку Так?
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Якщо я натисну кнопку Так або Ні, це не робить різниці все одно не буде друкувати. Мені потрібно закрити вікна, натиснувши на Х в правому верхньому кутку. Однак, коли я натискаю так чи ні це підкреслити електронної пошти в поле у вікні. Дякуємо за допомогу. Кен |
|
| |||
| |||
| olá Amigo, Я Відчуваю Себе Mesmo проблема COM Meu Outlook 2003. Ус conseguiu дозволу Esse проблема не Express? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думаю, він просто говорив він має таке ж problemo
| |||
| |||
| У мене точно такою ж проблемою і отримати такий самий повідомлення про помилку як Sparkey5. Отримати вирішено Хіба що коли-небудь? Спасибо. |