![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти Надявайки се някой може да бъде от помощ да намеря, че моята кутия Икона в OE липсва, аз съм в състояние да отидем в моята файлове и отворени предишна поща изпратена. Надявайки се някой може да бъде от помощ. Почит danmorg |
|
| |||
| |||
| Здравейте Аз като че ли са изпратени на грешен форум рано, не мога да намеря моя Входящи на моя OE страница, единственият начин да проверите предишните съобщения, като отидете в Преглед и отваряне на папка, ще бъда благодарен на всякакви съвети. Почит danmorg |
|
| |||
| |||
| Слети конци. Няма нужда да започнат нови дискусии по същата тема. Опитайте това, изберете "View", тогава "оформление" и маркирайте "Списък на папки" и "прилага". Ако липсват позиции са там използвате десния бутон на мишката за да се подчертае, която искате и вие ще видите малка меню и "Добавяне на Outlook бар" изберете и тя трябва да се появи, когато искате да ви се. |
|
| |||
| |||
| Брилянтно назад по пътя, Почит danmorg |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Outlook Express | Hemul14 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 1 | 26 ноември 2007 11:01 |
| Hotmail В Outlook Express | ibex_57 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 12 | 21 ноември 2007 14:33 |
| Outlook Express 6 Проблем | HistoryGirl | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 2 | 5-та Sep 2007 09:33 |
| Използване на Outlook Express 1GB + | Yeppi0 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 13 | 15 Авг 2007 13:27 |
| Outlook Express Backup как да | Lizza | Общи Софтуер Чат | 2 | 25 април 2007 01:57 |
| Нишка Инструменти | |
| |