![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Ελπίζοντας κάποιος μπορεί να βοηθήσει, θεωρώ ότι μου στο εικονίδιο Εισερχόμενα Ο.Ε. λείπει, είμαι σε θέση να υπεισέλθω σε αρχεία μου και ανοικτή προηγούμενη αποστολή mail. Ελπίζοντας κάποιος μπορεί να βοηθήσει. Regards danmorg |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Μου φαίνεται πως έχουν στείλει σε λάθος φόρουμ νωρίτερα, δεν μπορώ να βρω μου Εισερχόμενα στις Ο.Ε. σελίδα μου, ο μόνος τρόπος που μπορώ να ελέγξετε τα προηγούμενα μηνύματα πηγαίνοντας σε Δείτε και το άνοιγμα του φακέλου, θα είναι ευγνώμων για κάθε συμβουλή. Regards danmorg |
|
| |||
| |||
| Συγχωνευμένο νήματα. Δεν υπάρχει ανάγκη να αρχίσει νέα νήματα για το ίδιο θέμα. Δοκίμασε αυτό, επιλέξτε "Προβολή" τότε "διάταξη" και σημειώστε "Λίστα φακέλων" τότε "ισχύουν". Αν τα ελλείποντα στοιχεία υπάρχουν χρησιμοποιούν το δεξί πλήκτρο του ποντικιού για να τονίσω αυτό που θέλετε και θα δείτε ένα μικρό και το μενού "Προσθήκη στο μπαρ προοπτικές" θα πρέπει να επιλέξετε και να εμφανιστεί τώρα που θέλετε. |
|
| |||
| |||
| Λαμπρό επανέλθει σε τροχιά, Regards danmorg |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Outlook Express | Hemul14 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 1 | 26 Νοε 2007 11:01 |
| Στο Outlook Express Hotmail | ibex_57 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 12 | 21 Νοε 2007 14:33 |
| Πρόβλημα Outlook Express 6 | HistoryGirl | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 2 | 5η Σεπτεμβρίου 2007 09:33 |
| Χρήση του Outlook Express 1GB + | Yeppi0 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 13 | 15 Αυγ 2007 13:27 |
| Outlook Express Backup πώς να | Lizza | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 25 Απρ 2007 01:57 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |