manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Email, VoIP & IM Razgovor

Register

Outlook Express Ibox

Reply

Thread Tools
Old 29. listopada 2007, 09:04
Novi član grupe

Default Outlook Express Ibox

Bok
Nadajući netko može pomoć, JA nađi prema taj moj Inbox ikona u OE je nestalo, ja sam u stanju otići u moje datoteke i otvorite prethodni mail poslan.
Nadajući netko može pomoći.
Regards danmorg
Old 29. listopada 2007, 10:41
Novi član grupe

Hi there
JA činiti se to imati postavljene na pogrešnom forumu ranije, ja ne mogu pronaći svoj Inbox na moj OE stranicu, samo tako mogu provjeriti prethodne poruke odlaskom u Pregledajte i otvorite mapu, bio bi zahvalan za bilo koji savjet.

Regards danmorg
Old 29. listopada 2007, 11:12
Moderator / ica grupe

Teme spojene. Nema potrebe za pokretanje nove teme za isti predmet.

Probajte ovo, odaberite "pogled", zatim "izgled" i kvačica "Direktorije List" onda "vrijede". Ako nedostaju stavke se tamo koriste desnom tipkom miša da biste označili onu koju želite i vidjet ćete mali izbornik i "Dodaj u outlook bar" odaberite i trebala bi se pojaviti u aukciji gdje ga želite.

Old 29. listopada 2007, 11:35
Novi član grupe

Brilliant natrag na stazi,
Regards danmorg
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Outlook Express Hemul14 Email, VoIP & IM Razgovor 1 26. studeni 2007 11:01
Hotmail U programu Outlook Express ibex_57 Email, VoIP & IM Razgovor 12 21. studeni 2007 14:33
Outlook Express 6 Problem HistoryGirl Email, VoIP & IM Razgovor 2 5. Sep 2007 09:33
Outlook Express Korištenje + 1GB Yeppi0 Email, VoIP & IM Razgovor 13 15. kolovoz 2007 13:27
Outlook Express Backup kako Lizza Općenito Software Chat 2 25. travanj 2007 01:57
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.