kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > E-mail, a VoIP és IM Vitalap

Register

Outlook Express Ibox

Reply

Téma eszközök
Old Október 29, 2007, 09:04
Új tag Csoport

Default Outlook Express Ibox

Szia
Remélve, valaki tud segíteni kell, úgy, hogy a Bejövõ ikonra OE hiányzik, tudom, hogy megy be a fájlok és nyitott előző mailben küldeni.
Remélve, valaki lehet segíteni.
Regards danmorg
Old Október 29, 2007, 10:41
Új tag Csoport

Hello
Én úgy tűnt, hogy a kiküldött a rossz fórum korábbi, én nem találom a Bejövõ én OE oldalon, az egyetlen módja, tudom ellenőrizni a korábbi üzeneteket megy megtekintése és megnyitja a mappát, hálás lenne bármilyen tanácsot.

Regards danmorg
Old Október 29, 2007, 11:12
Moderátor Csoport

Összefonódott szálak. Nem kell, hogy az új threads az adott tárgyat.

Próbáld ki ezt, válasszuk a "View" then "elrendezés" és jelölje "Mappák listája", akkor "vonatkozik". Ha a hiányzó elemek vannak-e használni a jobb egérgombbal, hogy kiemelje a kívánt és lesz egy kis menü és a "Hozzáadás az Outlook-bar", és válasszuk ki azt most úgy tűnik, ha akarja.

Old Október 29, 2007, 11:35
Új tag Csoport

Ragyogó vissza a pályára,
Regards danmorg
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Outlook Express Hemul14 E-mail, a VoIP és IM Vitalap 1 26. november 2007 11:01
Hotmail Az Outlook Express ibex_57 E-mail, a VoIP és IM Vitalap 12 21. november 2007 14:33
Outlook Express 6 Hiba HistoryGirl E-mail, a VoIP és IM Vitalap 2 5. Szeptember 2007 09:33
Az Outlook Express használata 1GB + Yeppi0 E-mail, a VoIP és IM Vitalap 13 15. augusztus 2007 13:27
Outlook Express Backup, hogyan Lizza General Chat szoftver 2 25. április 2007 01:57
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.