פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion

Register

ב-Outlook Express Ibox

Reply

שרשרת כלים
Old 29 אוקטובר 2007, 09:04
קבוצת חברות חדשות

Default ב-Outlook Express Ibox

הי
מקווה שמישהו יכול להיות לעזור, אני מוצא את תיבת הדואר הנכנס שלי סמל OE חסר, אני מסוגל להיכנס ולפתוח את הקבצים הקודמים שנשלחו בדואר.
מקווה שמישהו יכול להיות עזרה.
בברכה danmorg
Old 29 אוקטובר 2007, 10:41
קבוצת חברות חדשות

אהלן
נראה לי שיש טעות פורסם על הפורום לפני כן, אני לא מוצא את תיבת הדואר הנכנס שלי ב OE הדף, הדרך היחידה בה אני יכול לבדוק הודעות קודמות לפי לעין ו הולך לפתוח את התיקייה, יהיה אסיר תודה על כל עצה.

בברכה danmorg
Old 29 אוקטובר 2007, 11:12
מנהל קבוצת

מיזג threads. לא צריך להתחיל חדש פתילים על אותו נושא.

נסה את זה, בחר באפשרות "תצוגה" ולאחר מכן "מתווה" ואת הקפה "רשימת התיקיות" ולאחר מכן "חלה". אם חסרים פריטים יש להשתמש הלחצן הימני בעכבר כדי להדגיש את אחד אתה רוצה ואתה תראה קטן לתפריט "הוספה ל-Outlook בר" צריך לבחור את זה עכשיו להופיע בו אתה רוצה את זה.

Old 29 אוקטובר 2007, 11:35
קבוצת חברות חדשות

בריליאנט בחזרה על המסלול,
בברכה danmorg
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
ב-Outlook Express Hemul14 דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 1 26 נובמבר 2007 11:01
Hotmail ב-Outlook Express ibex_57 דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 12 21st נובמבר 2007 14:33
בעיה ב-Outlook Express 6 HistoryGirl דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 2 5 ספטמבר 2007 09:33
השימוש ב-Outlook Express 1GB + Yeppi0 דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 13 ה -15 לאוגוסט 2007 13:27
גיבוי Outlook Express כיצד Lizza כללי תוכנות צ 'אט 2 ה -25 לאפריל 2007 01:57
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.