![]() |
|
| |||
| |||
| הי מקווה שמישהו יכול להיות לעזור, אני מוצא את תיבת הדואר הנכנס שלי סמל OE חסר, אני מסוגל להיכנס ולפתוח את הקבצים הקודמים שנשלחו בדואר. מקווה שמישהו יכול להיות עזרה. בברכה danmorg |
|
| |||
| |||
| אהלן נראה לי שיש טעות פורסם על הפורום לפני כן, אני לא מוצא את תיבת הדואר הנכנס שלי ב OE הדף, הדרך היחידה בה אני יכול לבדוק הודעות קודמות לפי לעין ו הולך לפתוח את התיקייה, יהיה אסיר תודה על כל עצה. בברכה danmorg |
|
| |||
| |||
| מיזג threads. לא צריך להתחיל חדש פתילים על אותו נושא. נסה את זה, בחר באפשרות "תצוגה" ולאחר מכן "מתווה" ואת הקפה "רשימת התיקיות" ולאחר מכן "חלה". אם חסרים פריטים יש להשתמש הלחצן הימני בעכבר כדי להדגיש את אחד אתה רוצה ואתה תראה קטן לתפריט "הוספה ל-Outlook בר" צריך לבחור את זה עכשיו להופיע בו אתה רוצה את זה. |
|
| |||
| |||
| בריליאנט בחזרה על המסלול, בברכה danmorg |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ב-Outlook Express | Hemul14 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | 26 נובמבר 2007 11:01 |
| Hotmail ב-Outlook Express | ibex_57 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 12 | 21st נובמבר 2007 14:33 |
| בעיה ב-Outlook Express 6 | HistoryGirl | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 2 | 5 ספטמבר 2007 09:33 |
| השימוש ב-Outlook Express 1GB + | Yeppi0 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 13 | ה -15 לאוגוסט 2007 13:27 |
| גיבוי Outlook Express כיצד | Lizza | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | ה -25 לאפריל 2007 01:57 |
| שרשרת כלים | |
| |