mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

Outlook Express Ibox

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 29, 2007, 09:04
Naujas Narys

Labas
Tikėdamiesi kas galėtų padėti, manau, kad mano Gautieji piktogramos OE nėra, aš galiu įeiti į savo failus ir atidaryti ankstesnis laiškas išsiųstas.
Tikėdamiesi kas galėtų padėti.
Dėl danmorg
Old Spalis 29, 2007, 10:41
Naujas Narys

Hi There
Aš, atrodo, buvo išsiųstas į neteisingą forume anksčiau, I can't find my Inbox on my OE puslapis, tik taip galiu patikrinti ankstesnius pranešimus eiti į View ir atidaryti katalog ±, būtume dėkingi, bet patarimo.

Dėl danmorg
Old Spalis 29, 2007, 11:12
Moderatorius Grupė

Vienija siūlai. Nereikia pradėti naujas temas tuo pačiu klausimu.

Try this, pasirinkite "View", tada "maketas" ir pažymėti "aplankų sąrašas", tada "Apply". Jei trūksta daiktų ar yra naudoti dešinį pelės mygtuką, norėdami pabrėžti, kurį norite ir jūs pamatysite mažų ir meniu "Pridėti" Outlook "baras", pasirinkite ir dabar jis turi atsirasti ten, kur norite.

Old Spalis 29, 2007, 11:35
Naujas Narys

Briliantas sugrąžinti į doros kelią,
Dėl danmorg
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.