![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut În speranţa de cineva poate fi de ajutor, pe care mi-am găsit în cutia poştală de icoane OE lipseşte, am putea să mergem în fişierele mele şi deschis anterior mail trimis. În speranţa de cineva poate fi de ajutor. Ceea ce priveşte danmorg |
|
| |||
| |||
| Salut Îmi pare a fi postate pe forum greşit mai devreme, nu pot să-mi găsesc Primite pe pagina mea OE, singurul mod în care pot verifica mesajele anterioare de a intra în Vizualizaţi şi de deschidere de dosar, ar fi recunoscător de vreun sfat. Ceea ce priveşte danmorg |
|
| |||
| |||
| Subiecte fuzionat. Nu e nevoie pentru a începe noi fire pentru acelaşi subiect. Incercati acest lucru, selectaţi "vedere", atunci "layout" şi bifaţi "Foldere Lista", atunci "se aplică". În cazul în care lipsesc elementele sunt acolo folosi butonul dreapta al mouse-ului pentru a sublinia o doriţi şi veţi vedea un mic meniu şi "Adăugaţi la Outlook bar" selectaţi acum şi ar trebui să apară în cazul în care doriţi să vă fie. |
|
| |||
| |||
| Minunat înapoi pe pistă, Ceea ce priveşte danmorg |
![]() |
|
| Marcaje |