menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskusia

Register

Outlook Express Ibox

Reply

Thread Tools
Old 29 októbra 2007, 09:04
Nový člen skupiny

Default Outlook Express Ibox

Nazdar
Dúfajú, niekto môže pomôcť, som zistila, že mojej schránky ikon v OE chýba, že som schopný ísť do mojej súbory a otvorte Predchádzajúci mail odoslaný.
Dúfajú, niekto môže pomôcť.
Ide danmorg
Old 29 októbra 2007, 10:41
Nový člen skupiny

Ahoj
I zdalo sa, že zverejnené na zlé fórum predtým, I can't find my Inbox na mojej stránke OE, jediný spôsob, ako môžem kontrolovať predchádzajúce správy tým, že pôjdete do View a otvorenie zložky, bude vďačný akékoľvek rady.

Ide danmorg
Old 29 októbra 2007, 11:12
Moderátor skupiny

Zlúčila Závity. Nie je potreba začať nový vlákna na rovnakú tému.

Skúste to, vybrať "zobraziť" a potom "layout" a zaškrtnite "Zložky List" a potom "Apply". Ak chýbajúce body sú tam kliknite pravým tlačidlom myši na zdôraznenie jednej chcete a uvidíte malé menu a "Pridať k vyhlídce bar" a vybrať to by sa teraz mala objaviť, ak si budete priať.

Old 29 októbra 2007, 11:35
Nový člen skupiny

Brilliant späť na koľaje,
Ide danmorg
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.