менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

Outlook Express Ibox

Reply

Різьба Інструменти
Old 29 жовтня 2007, 09:04
Нові члени групи

Привіт
Сподіваючись хтось може допомогти, я вважаю, що мої "Вхідні" Ікона в OE не вистачає, я можу піти в мої файли і відкритої попереднім надіслано.
Сподіваючись хтось може допомогти.
Regards danmorg
Old 29 жовтня 2007, 10:41
Нові члени групи

Привіт Там
Мені здавалося, розміщений на форумі неправильне раніше, я не можу знайти папку "Вхідні" на моїй сторінці О.Е., єдиним способом я можу перевірити попереднє повідомлення, вибравши в полі зору і відкриття папки, була б вдячна будь-якій раді.

Regards danmorg
Old 29 жовтня 2007, 11:12
Модератор групи

Об'єднувати Нитки. Чи не потрібно, щоб розпочати нову тему на ту саму тему.

Спробуйте це, виберіть "Вид", потім "Layout" і галочку "Список папок", потім "Застосувати". Якщо відсутні елементи існують використовувати праву кнопку миші, щоб виділити той, який ви хочете, і ви побачите маленьке меню "Додати в Outlook бар" вибрати і тепер вона повинна з'явитися, де ви хочете його.

Old 29 жовтня 2007, 11:35
Нові члени групи

Діамант на колишні рейки,
Regards danmorg
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.