![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| За известно време съм бил изпитва проблеми с OE6. Цяла партиди на имейли са изчезнали от кутията на случаен принцип за срок не по очевидни причини. Налице е една отлична уебсайт, който се занимава единствено с OE дела, наречен "insideoe", които ме доведоха до забележително късче на софтуера, наречени DBXpress, която е била в състояние да се връщам на всички изчезнали имейли от където те се скриха. Досега толкова добър. Сега, OE пази идва с dreaded "ти" е изпълнявала реклама незаконен акт "плакат по време на първоначалното сваляне на имейли след отваряне OE. Това не се случва всеки път, и обикновено могат да бъдат победени от бързото изтриване на нежелани имейли от кутията и се заличават папка. При подбора на информация бутон, вината се отчитат като MSIMN причинени невалидна страница виновен в Модулът DIRECTDB.DLL най-017f: 01af6bb1. последвано от списък на регистри. Има ли кой да имате някакви улики за проблема тук? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То може да бъде, че DBXpress е прецакал някои от настройките на системния регистър, необходими, за да получите OLE да тече propperly. Това не се случи от време на време с инструменти, от които така наречените чисти до вашата система, или да го дават гладко ...
Както и да е, може да искате да погледнете в база знания на Microsoft http://support.microsoft.com/kb/225867/en-us. Тази статия е за OLE5 но аз съм много сигурен за начина, по който проблемът е описан там OLE6 че ще имат едни и същи фиксира. Успех. Наздраве: Крис Моята система: Willy Wonka на Многоъгълник Фабрика
|