![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Za nějaký čas jsem problémy s OE6. Celou sérií emaily byly mizí ze schránky náhodně bez zjevných důvodů. Je to vynikající webové stránky, které se zabývá výlučně OE věcech, s názvem "insideoe", který mě vedl k nevšední kousek software nazvaný DBXpress, který byl schopen chrlit všechny chybějící e-maily od kde se ukryli. Doposud tak dobrý. Nyní přichází OE drží krok s obávaný "máte provedeny ad nelegální akt" banner během počáteční stahování e-mailů po otevření OE. Se tak nestane a pokaždé lze obvykle porazil rychlé mazání nevyžádané e-maily ze složky doručené pošty a zrušuje. Při výběru podrobnosti tlačítko zavinění je hlášen jako MSIMN způsobila neplatnost stránky závadou Modul Directdb.dll na 017f: 01af6bb1. následuje výčet registrů. Má někdo mít žádné indicie, jak na problém? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohlo by se stát, že DBXpress se posral některé z registru nastavení jsou potřeba k získání OLE spustit propperly. To se stalo čas od času se utilit, že by tzv. vyčištění vašeho systému nebo jej spustit jemnější ...
Mimochodem, můžete se podívat na Microsoft znalostí o http://support.microsoft.com/kb/225867/en-us. Tento článek je o OLE5 ale jsem si jistá, že způsob, jakým problémem je popsáno zde OLE6, že bude mít stejný opravit. Hodně štěstí. Nazdraví: Chris Můj systém: Willy Wonka to Mnohoúhelník Factory
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problémy při otevření Outlook Express 2003 | dexterlevi | Office & Aplikace | 1 | 15. února 2009 14:02 |
| Outlook Express / Problems | mpenney | Email, VoIP & IM Diskuse | 7 | 12. října 2008 01:51 |
| Outlook Express | Hemul14 | Email, VoIP & IM Diskuse | 1 | 26. listopadu 2007 11:01 |
| Pomocí aplikace Outlook Express 1GB + | Yeppi0 | Email, VoIP & IM Diskuse | 13 | 15. srpna 2007 13:27 |
| Outlook Express Zálohování jak | Lizza | Obecné Software Chat | 2 | 25. duben 2007 01:57 |
| Thread Nástroje | |
| |