![]() |
|
| |||
| |||
| למשך זמן לא הייתי נתקל בבעיות עם OE6. כל קבוצות של הודעות הדוא"ל היו להעלם מתיבת הדואר הנכנס באופן אקראי בלי שום סיבה ברור. יש אתר מצוין אשר עוסק אך ורק עם OE ענייני, המכונה "insideoe" אשר גרמו לי מעט יוצא דופן של התוכנה נקרא DBXpress שהיה יכול להעלות גרה את כל הודעות הדוא"ל חסר מ באשר הם התחבאנו עצמם. עד כאן ניחא. עכשיו, OE שומר מגיע עם dreaded "יש לך מודעה ביצע מעשה בלתי חוקי" הבאנר במהלך ראשוני של הורדת הודעות דוא"ל לאחר שפתח OE. זה לא קורה כל הזמן, בדרך כלל, יכול להיות מובס על ידי מחיקה מהירה של הודעות דוא"ל לא רצויות מתוך תיקיית דואר נכנס ו נמחק. בעת בחירת הפרטים כפתור, מדווח על כשלים כפי MSIMN גרם של תקלת דף בלתי חוקית ב מודול DIRECTDB.DLL בשעה 017f: 01af6bb1. ואחריו רשימה של רשומים. האם מישהו יש לך רמזים לגבי הבעיה כאן? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה יכול להיות כי יש DBXpress דפוק חלק הגדרות הרישום הנדרש על מנת לקבל OLE להפעיל propperly. האם זה קורה מדי פעם עם כלי עזר כי כך קרא לנקות את המערכת או לגרום לו לפעול smoother ...
בכל מקרה, ייתכן רוצה לראות את ב-Microsoft Knowledge Base http://support.microsoft.com/kb/225867/en-us. מאמר זה עומד OLE5 אבל אני די בטוח הדרך הבעיה שתוארה שם OLE6 כי יהיה לתקן אותו. בהצלחה. לחיים: כריס המערכת שלי: וילי Wonka במפעל של מצולע
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיות בעת פתיחת Outlook Express 2003 | dexterlevi | חבילות Office & Applications | 1 | ה -15 בחודש פברואר 2009 14:02 |
| ב-Outlook Express / בעיות | mpenney | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 7 | 12th אוקטובר 2008 01:51 |
| ב-Outlook Express | Hemul14 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | 26 נובמבר 2007 11:01 |
| השימוש ב-Outlook Express 1GB + | Yeppi0 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 13 | ה -15 לאוגוסט 2007 13:27 |
| גיבוי Outlook Express כיצד | Lizza | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | ה -25 לאפריל 2007 01:57 |
| שרשרת כלים | |
| |