![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Už kurį laiką man buvo problemų su OE6. Visa partijų laiškų buvo nyksta iš Gautieji atsitiktinai jokių akivaizdžių priežasčių. Yra puiki svetainė, kuri skirta vien tik su OE klausimais, vadinamas "insideoe", kuris paskatino mane puikus kompiuterio programa vadinama DBXpress kuris galėjo tekėti atgal visus dingusius elektroninius laiškus iš kur jie pasislėpė. Kol kas viskas gerai. Dabar, O. vis iškyla su baimės ", turite atlikti skelbimas neteisėtas aktas" banerio per pradinį atsisiųsti laiškų po atidarymo OE. Tai neatsitinka kas laiko ir paprastai galima įveikti greitai ištrinti nepageidaujamus laiškus iš pašto dėžutės ir ištrinti aplanko. Renkantis duomenys mygtuką, kad kaltė yra pateikiami kaip MSIMN sukėlė klaidingas puslapis modulis DIRECTDB.DLL bent 017f: 01af6bb1. Po registrų sąrašas. Ar kas turite bet kokią problemą čia užuominos? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gali būti, kad jau DBXpress Przyśrubowany kai registro parametrus, reikalingus siekiant gauti OLE skaičiuoti propperly. Tai atsitikti laikas nuo laiko su komunalinių paslaugų, kad taip vadinamas išvalyti savo sistemą arba padaryti jį paleisti lygesnis ...
Bet kuriuo atveju, jūs galbūt norėsite, kad ne "Microsoft" žinių bazės ieškoti http://support.microsoft.com/kb/225867/en-us. Šis straipsnis yra apie OLE5 tačiau Esu tikras būdas problema aprašyta ten, kad OLE6 turės pačios nustatyti. Sėkmės. Cheers: Chris Mano sistema: Willy Wonka's Factory daugiakampis
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Problemos atidaryti Outlook Express 2.003 | dexterlevi | Office Suites & Applications | 1 | 15 vasaris 2009 14:02 |
| Outlook Express / Problemos | mpenney | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 7 | 12 spalis 2008 01:51 |
| Outlook Express | Hemul14 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | Lapkritis 26, 2007 11:01 |
| Outlook Express naudojimas 1GB + | Yeppi0 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 13 | Rugpjūtis 15, 2007 13:27 |
| Outlook Express Backup kaip | Lizza | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | Balandis 25, 2007 01:57 |
| Temos įrankiai | |
| |