![]() |
|
| |||
| |||
| Kādu laiku esmu piedzīvoja problēmas ar OE6. Visa partijas e-pastus pazušanu no iesūtnē nejauši bez acīmredzama iemesla. Ir lieliska mājas lapa, kas tikai ar OE jautājumiem nodarbojas, sauc par "insideoe", kas lika man izcils bitu programmatūras sauc DBXpress, kurai bija iespēja izvemt visu trūkstošo e-pastus no kur tie HID paši. Līdz šim tik labi. Tagad OE tur nāk klajā ar dreaded "Jūs veikuši ad nelikumīgu rīcību" banner laikā sākotnējā lejupielādēt e-pastu pēc atvēršanas OE. Tas nenotiek katru reizi, un parasti var sakaut strauja dzēšanu nevēlamu e-pastus no Iesūtne un svītrots mapi. Izvēloties detaļas pogu, vaina tiek ziņots par MSIMN izraisīja nederīga lapa vaina in modulis DIRECTDB.DLL at 017f: 01af6bb1. seko saraksts reģistros. Vai kāds ir kādi par problēmu šeit clues? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tā varētu būt, ka DBXpress ir pieskrūvēta dažas no reģistra iestatījumus, kas vajadzīgi, lai saņemtu OLE braukt propperly. Tas notiek laiku pa laikam ar komunikācijām, ka tā saukto sakopt savu sistēmu, vai tas darbojas gludāk ...
Anyway, jūs varētu vēlēties būt apskatīt Microsoft zināšanu bāzi par http://support.microsoft.com/kb/225867/en-us. Šis raksts ir par OLE5 bet es esmu diezgan pārliecināts, ka tā problēma ir aprakstīts tur, ka OLE6 būs pati noteikt. Labu veiksmi. Cheers: Chris Mana sistēma: Willy Wonka's Daudzstūris Factory
|
![]() |
|
| Bookmarks |