![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Przez jakiś czas miałem problemy z OE6. Całe partie były zniknięcia e-maili ze skrzynki odbiorczej losowo nie oczywistych względów. Jest doskonałą stronę internetową, która zajmuje się wyłącznie z oryginalnych sprawach, o nazwie "insideoe", które doprowadziły mnie do niezwykły oprogramowaniem o nazwie DBXpress który mógł zwracać się do wszystkich brakujących e-maili z gdziekolwiek się ukrył. So far so good. Teraz OE ciągle pojawia się z dreaded "można zlecić wykonanie reklam nielegalne działania" transparent podczas wstępnego pobieranie wiadomości e-mail po otwarciu OE. To się nie dzieje za każdym razem i zazwyczaj można pokonał szybkie usuwanie niechcianych e-maili w skrzynce odbiorczej i usunięte z folderu. Wybierając przycisk Szczegóły, winy został zgłoszony jako Program MSIMN spowodował błąd: nieprawidłowa strona w w module directdb.dll 017f: 01af6bb1. następnie listę rejestrów. Czy ktoś ma żadnych wskazówek co do problemu tutaj? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Być może, że ma DBXpress pomylony niektóre ustawienia rejestru potrzebne w celu uzyskania OLE uruchomić propperly. Takie rzeczy się zdarzają od czasu do czasu z narzędzi tzw oczyszczenie systemu lub uczynić go uruchomić płynność ...
Jakkolwiek, możesz chcieć zajrzyj na bazie wiedzy Microsoft Knowledge Base na http://support.microsoft.com/kb/225867/en-us. Ten artykuł jest o OLE5, ale jestem całkiem pewien sposób problem jest tam opisane OLE6, że będą mieli te same poprawki. Powodzenia. Cheers: Chris My System: Willy Wonka's Factory Wielokąt
|