![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Za nejaký čas som problémy s OE6. Celou sériou emaily boli miznú zo schránky náhodne bez zjavných dôvodov. Je to vynikajúce webové stránky, ktoré sa zaoberá výlučne OE veciach, s názvom "insideoe", ktorý ma viedol k nevšedný kúsok softvér nazvaný DBXpress, ktorý bol schopný chrlit všetky chýbajúce e-maily od odvolávajúce sa ukryli. Doteraz tak dobrý. Teraz prichádza OE drží krok s obávaný "máte vykonať ad nelegálny akt" banner počas počiatočnej sťahovanie e-mailov po otvorení OE. Sa tak nestane a zakaždým možno zvyčajne porazil rýchle mazanie nevyžiadané e-maily z priečinka doručenej pošty a ruší. Pri výbere podrobnosti tlačidlo zavinenia je hlásený ako MSIMN spôsobila neplatnosť stránky závadou Modul Directdb.dll na 017f: 01af6bb1. nasleduje zoznam registrov. Má niekto mať žiadne indície, ako na problém? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohlo by sa stať, že DBXpress sa posral niektoré z registra nastavenia sú potrebné na získanie OLE spustiť propperly. To sa stalo čas od času sa utilít, že by tzv vyčistenie vášho systému alebo ho spustiť jemnejšia ...
Mimochodom, môžete sa pozrieť na Microsoft vedomostí o http://support.microsoft.com/kb/225867/en-us. Tento článok je o OLE5 ale som si istá, že spôsob, akým problémom je popísané tu OLE6, že bude mať rovnaký opraviť. Veľa šťastia. Nazdraví: Chris Môj systém: Willy wonku to polygón Factory
|