menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskusia

Register

Outlook Express problémy

Reply

Thread Tools
Old 22. apríl 2008, 03:21
VJH
Člen Skupina

Za nejaký čas som problémy s OE6. Celou sériou emaily boli miznú zo schránky náhodne bez zjavných dôvodov. Je to vynikajúce webové stránky, ktoré sa zaoberá výlučne OE veciach, s názvom "insideoe", ktorý ma viedol k nevšedný kúsok softvér nazvaný DBXpress, ktorý bol schopný chrlit všetky chýbajúce e-maily od odvolávajúce sa ukryli. Doteraz tak dobrý.

Teraz prichádza OE drží krok s obávaný "máte vykonať ad nelegálny akt" banner počas počiatočnej sťahovanie e-mailov po otvorení OE. Sa tak nestane a zakaždým možno zvyčajne porazil rýchle mazanie nevyžiadané e-maily z priečinka doručenej pošty a ruší. Pri výbere podrobnosti tlačidlo zavinenia je hlásený ako

MSIMN spôsobila neplatnosť stránky závadou
Modul Directdb.dll na 017f: 01af6bb1.
nasleduje zoznam registrov.

Má niekto mať žiadne indície, ako na problém?
Old 22. apríl 2008, 03:51
Darcu Skupina

Mohlo by sa stať, že DBXpress sa posral niektoré z registra nastavenia sú potrebné na získanie OLE spustiť propperly. To sa stalo čas od času sa utilít, že by tzv vyčistenie vášho systému alebo ho spustiť jemnejšia ...

Mimochodom, môžete sa pozrieť na Microsoft vedomostí o http://support.microsoft.com/kb/225867/en-us. Tento článok je o OLE5 ale som si istá, že spôsob, akým problémom je popísané tu OLE6, že bude mať rovnaký opraviť.

Veľa šťastia.
Nazdraví:
Chris

Môj systém: Willy wonku to polygón Factory

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Základná doska:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
Pamäť RAM:
4 GB Micron PC-6400 (800MHz)
Grafické karty (s):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Zvuková karta:
Palubný 7.1 Zvuk
Pevný disk (y):
Samsung 400GB / 36GB Raptor (2x)
Optická mechanika (s):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (2x)
Case / PSU:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W PSU
Chladenie:
Žalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Sieť / Internet:
Palubný
Monitor (s):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operačný systém (y):
Win-XP (SP2)
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.