![]() |
|
| |||
| |||
| Ben OE6 sorun yaşadığınızı olan bazı defa. E-posta Tüm gruplar gelen kutusuna rastgele hiçbir belirgin nedeni için yok edildi. Mükemmel bir web sitesidir OE konularda yalnızca ile ilgilidir, "insideoe" olan yazılım DBXpress olan tüm e-postaları eksik kusturmak için nerede kendileri saklandık başardı denilen dikkate biraz beni neden çağırdı. Şimdiye kadar çok iyi. Şimdi, OE korkunç "siz yaptıysanız reklam yasadışı hareket" başlığı ile gelen e-postaların ilk yükleme sırasında OE açılış sonra tutar. Bu her zaman olmaz, genellikle mağlup olabilir gelen gelen istenmeyen e-posta ve silinen klasör silme hızlı. Ne zaman ayrıntılarını düğmesini seçerek, hata olarak rapor edilmektedir MSIMN bir geçersiz sayfa hatasına neden oldu 017f at modülü DIRECTDB.DLL: 01af6bb1. kayıtlarından bir listesini yazın. Does anyone sorun burada herhangi bir ipucu var mı? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu DBXpress bazı kayıt defteri ayarları için propperly çalıştırmak için OLE almak için gerekli sıçtım sahip olabilir. Bu sefer bu çok sistem temizliği adı veya yumuşak çalıştırmayı kullanımıyla zaman oldu bu ...
Her neyse, size temel Microsoft Knowledge bir göz atmak isteyebilirsiniz http://support.microsoft.com/kb/225867/en-us. Bu makale OLE5 hakkında ama ben güzel yolu sorunu bu OLE6 aynı düzeltme olacaktır açıklanan eminim. Iyi şanslar. Şerefe: Chris Benim Sistemi: Willy Wonka's Poligon Fabrika
|
![]() |
|
| Bookmarks |