![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| В Outlook аз не е имал проблем създаването си Hotmail & Gmail сметки сега с Outlook Express не мога да се програмата да работи коректно. Всяко предложение, линкове за повече информация (Имам го проучват и все още като probelms) Благодаря предварително, като съм уверен, че в този сайт всички ваши knowledable членове могат да ми помогне с това. С най-добри пожелания, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това връзка трябва да помогне със създаването на Gmail в Outlook Express.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hotmail не поддържа 3-та страна, клиенти и не е от години.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Всъщност Hotmail не поддържа 3-та страна, клиентите вече.
| |||
| |||
| Цитат:
Но Outlook ще ви позволи да използвате Hotmail? Така че от curousity защо Express не ви даде тази възможност? Много благодаря за теб пост и знания, Аз трябва да кажа това е най-добрата компютърна свързани форум Знам. Да използвам, за да преминете към afterdawn, а отговорите са били бавни, но този сайт е отличен, Благодаря предварително, MPenney |
|
| |||
| |||
| Разбира се, че е достатъчно да бъде платена сметка с Hotmail. http://support.microsoft.com/kb/878462 Благодаря на всички |
|
| |||
| |||
| Това ще е такава болка updaing всичко в моята Gmail сметка. Но след това отново Предполагам, че може да предаде всичко за нея. |
|
| |||
| |||
| Спедиция да вземат възрасти, ако имате много пощата, може да не копирате само съобщения за Memory Stick тогава ги внесе в Outlook или Outlook Express ни, когато G-поща е настройка в тях? |