![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| V aplikaci Outlook jsem neměl žádný problém nastavení mé hotmail & gmail účtů nyní s Outlook Express I can't get programem pracovat správně. Jakýkoli návrh, odkazy na další informace (zkoumal jsem to a stále s probelms) Díky předem, jak jsem přesvědčen, že v tomto místě všechny své členy knowledable mohou pomoci mi s tím. S pozdravem, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tento odkaz by měl pomoci se zřízením Gmail v aplikaci Outlook Express.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hotmail nepodporuje 3. strany klientů a ne pro let.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vskutku hotmail nepodporuje 3. strany klientů ještě.
| |||
| |||
| Ale Outlook vám umožní používat hotmail? Takže z curousity proč Express není vám tato možnost? Děkuji Vám za příspěvek a znalostí, Mám to říct, je to nejlepší počítačové souvisejících fórum nevím. I use jít do afterdawn a reakce byla pomalá, ale tato stránka je výborná, Thanks in advance, MPenney |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| To bude taková bolest updaing vše na mém účtu Gmail. Ale pak zase myslím můžu dopředu všechno na něj. |
|
| |||
| |||
| Předávání by se mohlo uskutečnit na stáří, pokud máte hodně mail, může vám to nejen kopii zprávy na paměťovou kartu pak import do jedné perspektivy naší aplikace Outlook Express při vašem g-mailový účet, je nastavení v nich? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problémy při otevření Outlook Express 2003 | dexterlevi | Office & Aplikace | 1 | 15. února 2009 14:02 |
| Outlook Express problémy | VJH | Email, VoIP & IM Diskuse | 1 | 22. duben 2008 03:51 |
| Outlook Express | Hemul14 | Email, VoIP & IM Diskuse | 1 | 26. listopadu 2007 11:01 |
| Pomocí aplikace Outlook Express 1GB + | Yeppi0 | Email, VoIP & IM Diskuse | 13 | 15. srpna 2007 13:27 |
| Outlook Express Zálohování jak | Lizza | Obecné Software Chat | 2 | 25. duben 2007 01:57 |
| Thread Nástroje | |
| |