![]() |
|
| |||
| |||
| Στο Outlook δεν είχα πρόβλημα με τη σύσταση μου hotmail & gmail λογαριασμούς τώρα με το Outlook Express δεν μπορώ να πάρετε το πρόγραμμα για να λειτουργήσει σωστά. Οποιαδήποτε πρόταση, συνδέσεις για περισσότερες πληροφορίες (έχω την έρευνά τους και εξακολουθούν να έχουν probelms) Ευχαριστώ εκ των προτέρων, όπως είμαι βέβαιος ότι μέσα σε αυτό το site όλα knowledable τα μέλη μπορούν να σας βοηθήσουν με την παρούσα μου. Με τις καλύτερες ευχές, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό σύνδεσμός θα πρέπει να βοηθήσουν με τη δημιουργία του Gmail στο Outlook Express.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hotmail δεν υποστηρίζει 3ο μέρος των πελατών και δεν έχει εδώ και χρόνια.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πράγματι Hotmail δεν υποστηρίζει 3ο μέρος πελάτες πια.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Ωστόσο, το Outlook θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε το Hotmail; Έτσι, από curousity Express γιατί δεν σας δίνουν αυτή την ικανότητα; Ευχαριστούμε πολύ για σας μετά και τη γνώση, Μπήκα να πω αυτός είναι ο καλύτερος υπολογιστής που σχετίζονται φόρουμ γνωρίζω. Να χρησιμοποιήσω για να μεταβείτε στο afterdawn και απαντήσεις ήταν αργή, αλλά αυτό το site είναι εξαιρετική, Ευχαριστώ εκ των προτέρων, MPenney |
|
| |||
| |||
| Σίγουρα αρκετά, πρέπει να καταβληθεί ένα λογαριασμό Hotmail. http://support.microsoft.com/kb/878462 Ευχαριστώ όλους |
|
| |||
| |||
| Αυτό θα είναι ένα τέτοιο πόνο updaing τα πάντα για να Gmail λογαριασμό μου. Στη συνέχεια, όμως, και πάλι Μάλλον μπορώ να διαβιβάσει τα πάντα σε αυτή. |
|
| |||
| |||
| Η διαβίβαση θα μπορούσε να αναλάβει τις ηλικίες, αν έχετε πολλά mail, μόνο που δεν θα μπορούσατε να αντιγράψετε τα μηνύματα σε ένα memory stick, τότε την εισαγωγή τους σε είτε προοπτικές μας, όταν το Outlook Express σας g-mail account setup είναι στο εσωτερικό τους; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προβλήματα κατά το άνοιγμα του Outlook Express 2003 | dexterlevi | Office Suites & Εφαρμογές | 1 | 15 Φεβ 2009 14:02 |
| Outlook Express προβλήματα | VJH | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 1 | 22 Απρ 2008 03:51 |
| Outlook Express | Hemul14 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 1 | 26 Νοε 2007 11:01 |
| Χρήση του Outlook Express 1GB + | Yeppi0 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 13 | 15 Αυγ 2007 13:27 |
| Outlook Express Backup πώς να | Lizza | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 25 Απρ 2007 01:57 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |