![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| U programu Outlook nisam imao problema postavljanje moj Hotmail & gmail računi sada s programom Outlook Express ne mogu dobiti program za raditi ispravno. Bilo koji sugestija, linkove za više informacija (sam istraživao i dalje imate probelms) Hvala unaprijed jer sam sigurna da u ovom mjestu sve Vaše knowledable članovi mogu mi pomoći s ovim. Srdačan pozdrav, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ovo veza trebao bi pomoći pri postavljanju Gmail u Outlook Express.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hotmail ne podržava 3rd Party klijenata i nema već godinama.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hotmail Zaista ne podržava 3rd Party klijenti više.
| |||
| |||
| Quote:
Ali, Outlook će vam omogućiti da koristite Hotmail? Tako iz curousity zašto Express neće dati ovu sposobnost? Mnogobrojan hvala za post i znanja, Ja sam dobila da kažem ovo je najbolji forum računala povezanih Znam. Li koristiti za odlazak na afterdawn i odgovori su bili spori, ali ova stranica je odlična, Thanks in advance, MPenney |
|
| |||
| |||
| Naravno da ima dovoljno da bude plaćen račun s Hotmail. http://support.microsoft.com/kb/878462 Hvala svima |
|
| |||
| |||
| Ovo će se takva bol updaing sve da moj Gmail račun. A opet mislim da mogu sve da ga naprijed. |
|
| |||
| |||
| Prosljeđivanje mogla potrajati dobi, ako imate puno pošte, zar niste mogli samo kopirali poruke na memory stick onda uvoziti ih u našem programu Outlook ili Outlook Express kada se g-mail račun je setup u njima? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Problemi pri otvaranju Outlook Express 2003 | dexterlevi | Office & Applications | 1 | 15. veljača 2009 14:02 |
| Outlook Express problem | VJH | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 22. travanj 2008 03:51 |
| Outlook Express | Hemul14 | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 26. studeni 2007 11:01 |
| Outlook Express Korištenje + 1GB | Yeppi0 | Email, VoIP & IM Razgovor | 13 | 15. kolovoz 2007 13:27 |
| Outlook Express Backup kako | Lizza | Općenito Software Chat | 2 | 25. travanj 2007 01:57 |
| Thread Tools | |
| |