![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Programoje Outlook turėjau jokių problemų kuriant savo hotmail & gmail accounts dabar su Outlook Express, I can't get programa veikia teisingai. Any suggestion, nuorodas daugiau info (aš ją ištyrę ir vis dar probelms) Ačiū iš anksto, nes esu įsitikinęs, kad per šią svetainę visi jūsų knowledable nariai gali padėti man su šia. Nuoširdžiausi linkėjimai, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Šitas ryšys turėtų padėti sukurti "Gmail" Outlook Express.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hotmail nepalaiko 3rd Party klientų ir dar daugelį metų.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tiesų Hotmail nepalaiko 3rd Party klientų grupės.
| |||
| |||
| Bet Outlook leis jums naudoti "Hotmail? Taigi iš curousity Kodėl Express negali duoti jums šią galimybę? Labai ačiū už jūsų pranešimą ir žinias, Turiu pasakyti, kad tai geriausias computer related forumas Žinau. Aš naudoju eiti į afterdawn ir atsakymai buvo lėtas, tačiau šioje svetainėje yra puikus, Thanks in advance, MPenney |
|
| |||
| |||
| Be abejo ji turi būti sumokėtas sąskaitos Hotmail. http://support.microsoft.com/kb/878462 Ačiū visiems |
|
| |||
| |||
| Tai bus toks skausmas updaing viską, kad mano Gmail sąskaita. Bet tada vėl Manau gali perduoti viską, kad ji. |
|
| |||
| |||
| Ekspedijavimo galėtų būti amžiaus, jei turite daug laiškų, gal galėtumėte ne tik kopiją pranešimus į atminties kortelę, tada importuoti juos į vieną mūsų Outlook Outlook Express, kai jūsų g-mail account setup yra jų viduje? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Problemos atidaryti Outlook Express 2.003 | dexterlevi | Office Suites & Applications | 1 | 15 vasaris 2009 14:02 |
| Outlook Express problemos | VJH | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | Balandis 22, 2008 03:51 |
| Outlook Express | Hemul14 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | Lapkritis 26, 2007 11:01 |
| Outlook Express naudojimas 1GB + | Yeppi0 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 13 | Rugpjūtis 15, 2007 13:27 |
| Outlook Express Backup kaip | Lizza | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | Balandis 25, 2007 01:57 |
| Temos įrankiai | |
| |