![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
W programie Outlook nie miałam problem konfigurowanie kont Hotmail i Gmail się z programu Outlook Express nie mogę pobrać program działa poprawnie.
Wszelkie sugestie, linki, aby uzyskać więcej informacji (Mam zbadali go i nadal ma probelms) Dzięki w posuwać się naprzód, tak jak Ja jestem przekonany, że w tym miejscu wszystkich swoich członków knowledable może pomóc mi z tym. Z pozdrowieniami, MPenney |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
To łącze powinny pomóc w tworzeniu Gmail w programie Outlook Express.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hotmail nie obsługuje 3rd party klientów i nie za rok.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Rzeczywiście hotmail nie obsługuje klientów 3rd party anymore.
|
|||
|
|||
|
Ale Outlook umożliwia wykorzystanie hotmail? Więc z curousity dlaczego Express nie daje tej możliwości? Many Thanks for you post i wiedzy, Mam powiedzieć, jest to najlepszy komputer związanych forum znam. Mogę używać, aby przejść do afterdawn i odpowiedzi były powolne, ale ta strona jest bardzo dobre, Thanks in advance, MPenney |
|
|
|||
|
|||
|
Pewnie wystarczy ma być wypłacone z konta Hotmail.
http://support.microsoft.com/kb/878462 Dziękujemy wszystkim |
|
|
|||
|
|||
|
To będzie taki ból updaing wszystko do swojego konta Gmail. Ale potem znowu Chyba można przekazać wszystko, co do niego.
|
|
|
|||
|
|||
|
Przekazanie może przybrać wieku, jeśli masz dużo poczty, możesz nie tylko kopię wiadomości na karcie pamięci Memory Stick następnie importować je do obu perspektyw naszego programu Outlook Express, gdy g-mail jest konfiguracja w nich?
|