![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| V programe Outlook som nemal žiadny problém nastavenia mojej hotmail & gmail účtov teraz s Outlook Express I can't get programom pracovať správne. Akýkoľvek návrh, odkazy na ďalšie informácie (skúmal som to a stále s probelms) Vďaka vopred, ako som presvedčený, že v tomto mieste všetky svoje členmi knowledable môžu pomôcť mi s tým. S pozdravom, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tento odkaz by mal pomôcť so zriadením Gmail v programe Outlook Express.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hotmail nepodporuje 3. strany klientov a nie na let.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vskutku hotmail nepodporuje 3. strany klientov ešte.
| |||
| |||
| Ale Outlook vám umožnia používať hotmail? Takže z curousity prečo Express nie je vám táto možnosť? Ďakujem Vám za príspevok a vedomostí, Mám to povedať, je to najlepšie počítačovej súvisiacich fórum nevím. I use ísť do afterdawn a reakcia bola pomalá, ale táto stránka je výborná, Thanks in advance, MPenney |
|
| |||
| |||
| Naozaj to má byť zaplatená konto služby Hotmail. http://support.microsoft.com/kb/878462 Vďaka všetkým |
|
| |||
| |||
| To bude taká bolesť updaing všetko na mojom účte Gmail. Ale potom zase myslím môžem dopredu všetko na neho. |
|
| |||
| |||
| Prenos by sa mohlo uskutočniť na vek, ak máte veľa mail, môže vám to nielen kópiu správy na pamäťovú kartu potom import do jednej perspektívy našej aplikácie Outlook Express pri vašom g-mailový účet, je nastavenie v nich? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Problémy pri otvorení Outlook Express 2003 | dexterlevi | Office & Aplikácie | 1 | 15. februára 2009 14:02 |
| Outlook Express problémy | VJH | Email, VoIP & IM Diskusia | 1 | 22. apríl 2008 03:51 |
| Outlook Express | Hemul14 | Email, VoIP & IM Diskusia | 1 | 26. novembra 2007 11:01 |
| Pomocou aplikácie Outlook Express 1GB + | Yeppi0 | Email, VoIP & IM Diskusia | 13 | 15. augusta 2007 13:27 |
| Outlook Express Zálohovanie ako | Lizzy | Všeobecné Software Chat | 2 | 25. apríl 2007 01:57 |
| Thread Tools | |
| |