![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| У програму Оутлоок нисам имао проблема постављање мој Хотмаил & гмаил рачуни сада са програмом Оутлоок Експресс не могу добити програм за радити исправно. Било који сугестија, линкове за више информација (сам истраживао и даље имате пробелмс) Хвала унапред јер сам сигурна да у овом мјесту све ваше кноуледабле чланови могу ми помоћи са овим. С поштовањем, МПеннеы |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ово веза требало би помоћи при постављању Гмаил у Оутлоок Експресс.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хотмаил не подржава 3рд Парты клијената и нема већ годинама.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хотмаил Заиста не подржава 3рд Парты клијенти више.
| |||
| |||
| Куоте:
Али, Оутлоок ће вам омогућити да користите Хотмаил? Тако из цуроуситы зашто Експресс неће дати ову способност? Многобројан захвалност за пост и знања, Ја сам добила да кажем ово је најбољи форум рачунара повезаних Знам. Ли да користе за одлазак на афтердаун и одговори су били спори, али ова страница је одлична, Тханкс ин адванце, МПеннеы |
|
| |||
| |||
| Наравно да има довољно да буде плаћен рачун са Хотмаил. хттп://суппорт.мицрософт.цом/кб/878462 Хвала свима |
|
| |||
| |||
| Ово ће се таква бол упдаинг све да мој Гмаил рачун. А опет мислим да могу све да га напред. |
|
| |||
| |||
| Прослеђивање могла потрајати узрасту, ако имате пуно поште, зар нисте могли само копирали поруке на меморы стицк онда увозити их у нашем програму Оутлоок или Оутлоок Експресс када се г-маил налог је сетуп у њима? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Проблеми при отварању Оутлоок Експресс 2003 | декстерлеви | Оффице & Апплицатионс | 1 | 15 фебруар 2009 14:02 |
| Оутлоок Експресс проблем | ВЈХ | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 1 | 22 април 2008 03:51 |
| Оутлоок Експресс | Хемул14 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 1 | 26 новембар 2007 11:01 |
| Оутлоок Експресс Коришћење + 1ГБ | Ыеппи0 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 13 | 15 аугуст 2007 13:27 |
| Оутлоок Експресс Бацкуп како | Лизза | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 25 април 2007 01:57 |
| Тхреад Тоолс | |
| |