![]() |
|
| |||
| |||
| Outlook'ta Hiçbir sorun benim Hotmail ve Outlook ile Gmail hesapları artık ayarı vardı Ben doğru çalışması için program can't get ifade. Herhangi bir öneri, daha fazla bilgi için bağlantılar (ve hala sahip probelms) bir araştırma var Thanks in advance Ben eminim ki bu site tüm knowledable üyeleri bu konuda bana yardımcı olabilir içinde. Saygılarımla, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu bağlantı Outlook Express Gmail oluşturmaya yardımcı olur.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hotmail 3. taraf istemcilerini desteklemiyor ve yıl değil.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nitekim Hotmail artık 3. taraf istemcilerini desteklemiyor.
| |||
| |||
| Ama Outlook sizin Hotmail kullanmak için izin verir? Yani dışarı curousity neden Express bu yeteneğini vermemektedir? Sizin için pek çok teşekkürler mesaj ve bilgi, Bunu söylemek var Benim bildiğim en iyi bilgisayar ilgili forumdur. Ben afterdawn ve yanıtları gitmek için kullanabilirsiniz, ancak bu site mükemmel, yavaş edildi Thanks in advance, MPenney |
|
| |||
| |||
| Tabii yeterince Hotmail ile ödeme hesabı olmalı. http://support.microsoft.com/kb/878462 Thanks everyone |
|
| |||
| |||
| Bu tür bir ağrı Gmail hesabınıza her updaing olacak. Ama sonra tekrar sanırım yapamam için ileri herşeyi. |
|
| |||
| |||
| Eğer posta var Yönlendirme, sadece bir hafıza için mesajları kopyalamak couldn't sonra bakış açısı ne zaman g-mail hesabı onların içinde kurgusunda Outlook Express ya bunları ithal sopa yaş alabilir? |