μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > E-mail, IM & VoIP Συζήτηση

Register

Ρυθμίσεις Outlook Express

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 22 Ιουν 2008, 13:26
Μέλος Ομάδα

Default Ρυθμίσεις Outlook Express

υπάρχει ένας τρόπος που μπορώ να το Outlook Express σε ένα USB stick και να τηρούν όλες μου τις ίδιες ρυθμίσεις που θα πρέπει να έρχονται σε email λογιστικών i dont προοπτικές, αλλά δεν τους κωδικούς πρόσβασης για τους ώστε όταν θ ξανά τον υπολογιστή μου im δεν πρόκειται να είναι σε θέση για να σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου
Old 22 Ιουν 2008, 13:40
Ομάδα Δωρητών

Default Ρυθμίσεις Outlook Express

Αν πάτε στο μενού Tools, σε Ο.Ε. και επιλέξτε "Λογαριασμοί", θα δείτε όλους τους λογαριασμούς email που σας.

Αν επισημάνω τους, ένα κάθε φορά και κάντε κλικ στο κουμπί "εξαγωγής", μπορείτε να αποθηκεύσετε τις λεπτομέρειες όπως an.iaf αρχείο .....
το κάνετε αυτό, για κάθε λογαριασμό που απαριθμούνται.

Στη συνέχεια, αφού ο επαναμορφοποιήσει / επανεγκατάσταση των Windows, μπορείτε να "Εισαγωγή" της. IAF αρχεία, χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Και το Outlook Express. Dbx αρχεία ράβδος Office Suites & Εφαρμογές 0 7 Ιουν 2009 14:52
Outlook Express / Προβλήματα mpenney E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 7 12 Οκτ 2008 01:51
Outlook Express Hemul14 E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 1 26 Νοε 2007 11:01
Χρήση του Outlook Express 1GB + Yeppi0 E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 13 15 Αυγ 2007 13:27
Outlook Express Backup πώς να Lizza Γενικά Λογισμικό Chat 2 25 Απρ 2007 01:57
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.