мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

Оутлоок Експресс подешавања

Reply

Тхреад Тоолс
Old 22. јуни 2008, 13:26
Мембер Гроуп

Default Оутлоок Експресс подешавања

Да ли постоји начин да ја могу ставити у програму Оутлоок Експресс на усб стицк и држе све моје поставке исте као што сам ја на е-пошту у програму Оутлоок ацоунтс долазе али ја донт но лозинке за њих тако да кад сам реформатизовати рачунара им неће моћи да да се на мој е-маил порука
Old 22. јуни 2008, 13:40
Донаторска Група

Default Оутлоок Експресс подешавања

Уколико идите на мени Алатке, у ОЕ и кликните на "Рачуни", видећете све ваше налоге е-поште на списку.

Ако означите их једну по једну и кликните на "Извоз", можете да сачувате детаље као ан.иаф филе .....
Учините то за сваки кориснички рачун наведен.

Онда након вашег реформатизовати / поновне инсталације система Уиндоус, можете "Увоз је". Иаф слика, користећи исте методе.

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц