![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам проблем с OE, аз заличават всички "Изпратени елементи" и "Изтритите елементи", но по някаква причина, то вече е използван над 1GB пространство ... Имам използва за почистване на диска, но не и щастие, преди да съм ги заличава I имаше 10.21GB сега аз имам 8.82GB ![]() Всеки, който има някакви идеи? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е малко случайно изтриване, както би трябвало да увеличи HD пространство.
| |||
| |||
| Просто го инсталира и използва, но все още няма късмет |
|
| |||
| |||
| Колко данни Направих го махам? Не сте сигурни какво друго да кажа, когато изтриете неща, който е точно това, което се случва. Тази програма е само за да отмените, че имейлите са били съхранявани във временна папка. Тъпа идея, но Ви Кошчето е празно не е тя? Освен това може да прочетете за съхранение номерата неправилни. |
|
| |||
| |||
| За запис имейли заемат много малко пространство, все пак. |
|
| |||
| |||
| Кошчето е празно, ще рестартирането на компютъра направя нещо ... може би изтриване на данни, които тя може да съхранявате в пейджинг файл? Той се отърва от 275MB |
|
| |||
| |||
| Можете да опитате. Искате да кажете, сте сложили отметка на хард диска ви пространство exacly преди изтриването на имейли. |
|
| |||
| |||
| Аха, Айв се опитва да се освободи място през целия ден ... забелязах, че имах 201 изпратен имейл ... някои от които бяха 9000KB (Музика & Снимка прикачени файлове) ... Така че ги изпратиха на изтрити елементи, а след това ги заличава всички от там. |
|
| |||
| |||
| Току-що изтрити имейли 18000 от моята пощенска кутия. Общо спестявания 100 МБ. Така че това е невъзможно да се спечелят доста пространство да не говорим за загубите 1GB. |
|
| |||
| |||
| Така 9MB тогава. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Outlook Express | Hemul14 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 1 | 26 ноември 2007 11:01 |
| Hotmail В Outlook Express | ibex_57 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 12 | 21 ноември 2007 14:33 |
| Outlook Express Ibox | danmorg | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 3 | 29 Окт 2007 11:35 |
| Outlook Express 6 Проблем | HistoryGirl | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 2 | 5-та Sep 2007 09:33 |
| Outlook Express Backup как да | Lizza | Общи Софтуер Чат | 2 | 25 април 2007 01:57 |
| Нишка Инструменти | |
| |