![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám problém s OE, i vypouští všechny "Odeslaná pošta" a "Odstraněná pošta", ale z nějakého důvodu, má nyní používá více než 1GB prostoru ... mám používá Vyčištění disku, ale ne štěstí, než jsem jim i zrušen 10,21 GB teď měl mít i +8,82gigabajt ![]() Každý, kdo má nějaké názory? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je trochu jako náhodný zrušením by se měla zvýšit HD prostoru.
| |||
| |||
| Jen instalovány a používány, ale stále není náhoda |
|
| |||
| |||
| Kolik dat se to začišťovat? Nejste si jisti, co jiného říct, když odstraníte tak, že je přesně to, co se bude dít. Že program byl jen zrušit, že e-maily byly uloženy v dočasné složce. Blbej nápad, ale Váš koš je prázdný, není to? Jiné než že možná budete číst skladování čísla správná. |
|
| |||
| |||
| Za rekordní emaily zabírají velmi málo prostoru tak. |
|
| |||
| |||
| Koš je prázdný, bude restartovat počítač udělat cokoliv ... možná vymazat údaje, které by mohlo být ukládání do stránkovacího souboru? Je to zbavit 275megabajt |
|
| |||
| |||
| Můžete to zkusit. Ty říkáš, že vám kontrolují pevném disku exacly před vymazáním e-maily. |
|
| |||
| |||
| Jo, IVE snaží uvolnit místo po celý den ... všiml, že jsem poslal email ... 201, z nichž některé byly 9000kilobajt (Hudba & Picture příloh) ... tak jsem je poslal do smazaných položek, pak je zrušen vše z něj. |
|
| |||
| |||
| Jen jsem se vypouští 18.000 e-mailů z mé schránky. Celkové úspory 100 megabajtů Takže je docela možné získat prostor natož ztrácet 1GB |
|
| |||
| |||
| Takže 9megabajt potom. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Outlook Express | Hemul14 | Email, VoIP & IM Diskuse | 1 | 26. listopadu 2007 11:01 |
| Hotmail v aplikaci Outlook Express | ibex_57 | Email, VoIP & IM Diskuse | 12 | 21. listopadu 2007 14:33 |
| Outlook Express Ibox | danmorg | Email, VoIP & IM Diskuse | 3 | 29. října 2007 11:35 |
| Outlook Express 6 Problem | HistoryGirl | Email, VoIP & IM Diskuse | 2 | 5. září 2007 09:33 |
| Outlook Express Zálohování jak | Lizza | Obecné Software Chat | 2 | 25. duben 2007 01:57 |
| Thread Nástroje | |
| |