![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam problema s OE, ja izbrisani svi "Sent items" i "izbrisane stavke", ali iz nekog razloga, to je sada koristi preko 1GB prostora ... Imam koristi Disk Cleanup, ali ne i sreću, prije nego sam ih ja izbrisan imao 10.21GB sada imam 8.82GB ![]() Bilo tko je dobio bilo koji ideja? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je nešto kao slučajna brisanje trebali povećati HD prostora.
| |||
| |||
| Dovoljno je instalirana i korištena, ali i dalje nema sreće |
|
| |||
| |||
| Koliko podataka se to očistiti? Niste sigurni što drugo reći, kada izbrisati stvari to je upravo ono što se događa. Taj program je bio samo otkaza se da su poruke e-pošte bude spremljene u privremenu mapu. Glupa ideja ali vašem reciklirati kanta je prazna zar ne? Drugo nego da je možda pročitali skladištenje brojevi netočni. |
|
| |||
| |||
| Za snimanje poruka e-pošte zauzimaju vrlo malo prostora anyway. |
|
| |||
| |||
| Recycle bin prazan, bi ponovnog pokretanja računala učiniti ništa ... možda brisanje podataka da se u spremanju straničnu datoteku? On je dobio osloboditi od 275MB |
|
| |||
| |||
| Možete pokušati. Govoreći: "Jeste li vi provjeriti vaš hard disk prostor exacly prije brisanja poruka. |
|
| |||
| |||
| Yep, ive bio težak to slobodan prostor ... cijeli dan sam primjetio da šalju e-poštom ... 201 neke od kojih su 9000KB (Music & Picture privitke) ... pa sam ih poslao do izbrisane stavke, a zatim ih izbrisan sve od tamo. |
|
| |||
| |||
| Ja sam samo izbrisana 18.000 e-mail poruka iz moje mape pristigle pošte. Ukupna štednja 100MB. Tako da je prilično nemoguće dobiti prostor kamoli izgubit 1GB. |
|
| |||
| |||
| Tako 9MB onda. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Outlook Express | Hemul14 | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 26. studeni 2007 11:01 |
| Hotmail U programu Outlook Express | ibex_57 | Email, VoIP & IM Razgovor | 12 | 21. studeni 2007 14:33 |
| Outlook Express Ibox | danmorg | Email, VoIP & IM Razgovor | 3 | 29. listopad 2007 11:35 |
| Outlook Express 6 Problem | HistoryGirl | Email, VoIP & IM Razgovor | 2 | 5. Sep 2007 09:33 |
| Outlook Express Backup kako | Lizza | Općenito Software Chat | 2 | 25. travanj 2007 01:57 |
| Thread Tools | |
| |