![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nekem van egy probléma OE, azt el kell hagyni az "Elküldött elemek" és a "Törölt elemek", de valamilyen okból, ez most használt több mint 1GB hely nélkül ... Nekem van használt Disc Cleanup, de nem szerencse, mielőtt azokat törölni i volt 10.21GB Most 8.82GB ![]() Anyone got any ideas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez egy kicsit a véletlen törlését kell növelni HD térben.
| |||
| |||
| Csak azt telepíteni és használni, de még mindig nem szerencse |
|
| |||
| |||
| Mennyit adatok tette letisztít? Nem biztos benne, mit mond, ha törölsz cucc, hogy pontosan mi történik. Ez a program csak szünteti meg, hogy az e-mailekre is tárolt egy ideiglenes mappába. Hülye ötlet, de a Lomtár üres, nem? Eltérő lehet, hogy elolvassa a helytelen tárolás számokat. |
|
| |||
| |||
| A rekord emails akár nagyon kis hely volt. |
|
| |||
| |||
| Lomtár üres, majd újraindítani a számítógépet csinálni semmit ... talán törölni adatok lehet, hogy tárolja a lapozófájl? Ez megszabadultak a 275MB |
|
| |||
| |||
| Kipróbálható. Azt mondod, akkor ellenőrizni a merevlemez exacly törlése előtt az e-maileket. |
|
| |||
| |||
| Ja, ive próbált szabad helyet minden nap ... észrevette, hogy én 201 küldött e-mail ... amelyek közül néhány 9000KB (Music & Kép mellékletek) ... Szóval küldött a törölt elemek, akkor törölni kell őket mind ott. |
|
| |||
| |||
| Csak hagyni 18.000 e-mailt az én postaládájába. Összes megtakarítási 100MB. Tehát elég lehetetlen nyereséget space nemhogy elveszti 1GB. |
|
| |||
| |||
| Szóval 9MB majd. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Outlook Express | Hemul14 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 1 | 26. november 2007 11:01 |
| Hotmail Az Outlook Express | ibex_57 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 12 | 21. november 2007 14:33 |
| Outlook Express Ibox | danmorg | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 3 | 29. október 2007 11:35 |
| Outlook Express 6 Hiba | HistoryGirl | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 2 | 5. Szeptember 2007 09:33 |
| Outlook Express Backup, hogyan | Lizza | General Chat szoftver | 2 | 25. április 2007 01:57 |
| Téma eszközök | |
| |