![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי בעיה עם OE, אני מחקת את כל "פריטים שנשלחו" ו "פריטים שנמחקו", אבל מסיבה כלשהי, יש לו כעת בשימוש על פני שטח של 1GB ... יש לי דיסק ניקוי השתמשת אבל לא מזל, לפני שאני נמחק להם אני היה 10.21GB עכשיו יש לי 8.82GB ![]() כל אחד יש לך רעיונות? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה קצת כמו אקראי מחיקת תגדיל HD שטח.
| |||
| |||
| זה פשוט מותקן ומשמש את זה, אבל עדיין אין מזל |
|
| |||
| |||
| כמה נתונים הוא נקי ממני? לא בטוח מה עוד להגיד, כאשר אתה מוחק דברים זה בדיוק מה שקורה. התוכנית היתה רק כדי לבטל את הודעות הדוא"ל, כי היו להיות מאוחסנים תיקייה זמנית. רעיון טיפשי אבל את סל המיחזור ריק לא? חוץ מזה, אולי אתה קורא את המספרים אחסון לא נכון. |
|
| |||
| |||
| את הרשומה דוא"ל תופסים שטח קטן מאד בכל מקרה. |
|
| |||
| |||
| סל המיחזור ריק, היה הפעלה מחדש של המחשב לעשות כלום ... אולי למחוק נתונים כי זה עלול להיות לאחסן את קובץ ההחלפה? הוא חייב להיפטר של 275MB |
|
| |||
| |||
| אתה יכול לנסות. אתה אומר שאתה בדק את שטח הכונן הקשיח exacly לפני ממחיקת דואר אלקטרוני. |
|
| |||
| |||
| כן, ive מנסה לפנות שטח כל היום ... לב שיש לי 201 נשלח דוא"ל ... שחלקם היו 9000KB (Music & תמונה מצורפים) ... אז שלחתי להם את הפריטים שנמחקו, אז נמחק אותם הכל משם. |
|
| |||
| |||
| אני פשוט נמחקו הודעות דוא"ל מ 18,000 תיבת הדואר הנכנס שלי. סה"כ חיסכון 100mb. אז זה די בלתי אפשרי להשיג שטח לעזוב לנפשו להפסיד 1GB. |
|
| |||
| |||
| אז 9MB אז. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ב-Outlook Express | Hemul14 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | 26 נובמבר 2007 11:01 |
| Hotmail ב-Outlook Express | ibex_57 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 12 | 21st נובמבר 2007 14:33 |
| ב-Outlook Express Ibox | danmorg | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 3 | 29 אוקטובר 2007 11:35 |
| בעיה ב-Outlook Express 6 | HistoryGirl | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 2 | 5 ספטמבר 2007 09:33 |
| גיבוי Outlook Express כיצד | Lizza | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | ה -25 לאפריל 2007 01:57 |
| שרשרת כלים | |
| |