![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš su OE, i problema ištrynė visus "Išsiųsta" ir "Pašalinta", tačiau dėl kažkokių priežasčių, ji dabar naudojama daugiau nei 1GB vietos ... aš naudoju Disc Cleanup bet nėra laimės, kol aš juos išbraukti i turėjo 10.21GB dabar turiu 8.82GB ![]() Anyone got any ideas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai šiek tiek atsitiktinai, kaip ištrinti turėtų padidinti HD space.
| |||
| |||
| Just Installed jis ir naudojamas, bet dar ne laimė |
|
| |||
| |||
| Kiek duomenų padarė nuvalo? Nežinote ką nors pasakyti, kai pašalinsite Daiktai Būtent tai atsitinka. Ši programa buvo tiesiog anuliuoti, kad el buvo saugomi pagal laikinąjį aplanką. Kvaila mintis, bet savo šiukšlinės yra tuščias isn't it? Išskyrus, kad gal skaityti saugykla skaičiai neteisingi. |
|
| |||
| |||
| Norėdami įrašyti el užima labai mažai vietos anyway. |
|
| |||
| |||
| Šiukšliadėžė tuščias, bus paleisti kompiuterį nieko daryti ... gal trinti duomenis, jis gali būti saugojimo ieškos failo? Jis atsikratė 275MB |
|
| |||
| |||
| Galite pabandyti. Nori pasakyti, jūs patikrinote savo kietajame diske exacly prieš ištrinant el. |
|
| |||
| |||
| Yep, Ive bando atlaisvinti vietos visą dieną ... pastebėjau, kad aš 201 siųsti laišką ... kai kurie iš jų buvo 9000KB (Music & Foto priedus) ... Taigi aš pasiuntė juos ištrinti elementus, tada ištrinti juos visi iš ten. |
|
| |||
| |||
| Aš tiesiog ištrinti 18.000 laiškus iš savo pašto dėžutę. Viso santaupų 100Mb. Taigi tai gana neįmanoma gauti vietos nekalbant prarasti 1GB. |
|
| |||
| |||
| Taigi 9MB tada. |