![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir problēma ar OE, i izdzēsis visus "Nosūtītie vienumi" un "Izdzēstie vienumi", bet kādu iemeslu dēļ, tā tagad ir izmantota vairāk nekā 1 GB vietas ... Man ir izmantoti Disku tīrīšana, bet nav laime, pirms Es izdzēsu tos i bija 10.21GB Tagad man ir 8.82GB ![]() Kāds got any ideas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas ir mazliet izlases kā svītrojot jāpalielina HD telpā.
| |||
| |||
| Tikko instalēta, un to izmanto, bet vēl nav laimes |
|
| |||
| |||
| Cik daudz datu did it tīrs off? Nav pārliecināts, ko vēl teikt, dzēšot sīkumi, kas ir tieši tas notiek. Ka programma bija tikai atcelt, ka e-pastu tika saglabāti pagaidu mapē. Stulba ideja bet jūsu atkritni ir tukšs vai ne? Izņemot varbūt izlasīt uzglabāšanas numurus nepareizs. |
|
| |||
| |||
| Par ieraksta e-pasta aizņem ļoti maz vietas, anyway. |
|
| |||
| |||
| Recycle bin ir tukša, varētu atsākt datora neko darīt ... varbūt izdzēst datus, ko tas varētu uzglabāt peidžeru failu? Un tas bija vaļā 275MB |
|
| |||
| |||
| Jūs varat mēģināt. Vai Jūs sakāt, jums pārbaudīt jūsu cietā diska vieta exacly pirms dzēšot vēstules. |
|
| |||
| |||
| Yep, IVE mēģinājis, lai atbrīvotu vietu visu dienu ... pamanīju, ka man bija 201 nosūtīt e-pastu ... dažas no kurām bija 9000KB (Music & Picture pielikumi) ... Tāpēc es nosūtīju tos izdzēstos vienumus, tad svītro tās visi no turienes. |
|
| |||
| |||
| Es tikko izdzēsa 18.000 e-pastus no manu iesūtni. Kopējie ietaupījumi 100Mb. Tāpēc ir diezgan neiespējami iegūt telpā, nemaz nerunājot zaudēt 1GB. |
|
| |||
| |||
| Tā 9MB tad. |
![]() |
|
| Bookmarks |