![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam problem z OE, i usunięte wszystkie "Elementy wysłane" oraz "Elementy usunięte", ale z jakiegoś powodu, to jest obecnie wykorzystywany przez 1GB miejsca ... Użyłem Oczyszczanie dysku, ale bez powodzenia, zanim je i skreślony miał 10.21GB teraz mam 8.82GB ![]() Ktoś ma jakieś pomysły? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To trochę jak usuwanie losowej powinny zwiększyć HD space.
| |||
| |||
| Wystarczy zainstalowane i używane, ale wciąż nie ma szczęścia |
|
| |||
| |||
| Ile danych zrobił to usunąć? Nie masz pewności, co jeszcze powiedzieć, kiedy usunąć rzeczy, że to dokładnie to, co się dzieje. Ten program był po prostu zrezygnować, że e-maile są przechowywane w folderze tymczasowym. Głupi pomysł, ale Kosz jest pusty isn't it? Inne niż Może przeczytać przechowywania numerów nieprawidłowe. |
|
| |||
| |||
| Dla przypomnienia e-maile zajmują bardzo niewiele miejsca anyway. |
|
| |||
| |||
| Kosz jest pusty, będzie ponowne uruchomienie komputera nic robić ... może usunąć danych, które mogą być przechowywania w pliku stronicowania? Należy pozbyć się 275MB |
|
| |||
| |||
| Możesz spróbować. Czy wypowiedzenie jest sprawdzana twardym dysku exacly wiadomości e-mail przed usunięciem. |
|
| |||
| |||
| Yep, ive próbowała zwolnić miejsce przez cały dzień ... zauważyłem, że miałem 201 wysłanych wiadomości e-mail ... z których niektóre zostały 9000KB (Music & Picture załączniki) ... Więc i posłał ich do usunięte elementy, a następnie usunięte nich wszystkich stamtąd. |
|
| |||
| |||
| I właśnie usunął 18000 e-maili z mojej skrzynki odbiorczej. Razem oszczędności 100mb. Więc jest to całkiem niemożliwe do uzyskania miejsca nie mówiąc już tracić 1GB. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
![]() |
|
| Zakładki |